Transsitanssin polku

Transsitanssin polku®

Transsitanssin polku® on 9 kuukauden kestävä ohjelma joka tarjoa sinulle mahdollisuus saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseään tuntemiseen, oman kehon tietoisuuteen, luovuuden herättämiseen, itse ilmaisun vahvistamiseen, parantumiseen, oman äänen pois kuulemiseen, intuition syventämiseen ja yhteyden löytämiseen. Ohjelma on kokonaisvaltainen paluu kotiin, paluu omaan kehoon.
Kurssi sopii kaikille iästä riippumatta.
Myös, jos olet töissä kasvatuksen tai terveyden alalla, olet hoitaja, parantaja tai taiteilija tämä polku voi tarjota sinulle uusia työkaluja omaan työhön.

Transsitanssin polun seuraava ohjelma on 23.3, 27.4, 25.5, 15.6, 17.8, 14.9, 19.10, 16.11 ja 14.12, kello 11-16.

Paikka: Helsingin Rudolf Steiner koulu (paitsi 15.6 olemme muualla, paikka ilmoitetaan Tammikuun lopussa)

Transsitanssin polku-ohjelma maksaa yhteensä 765€ (Jos haluat maksaa erissä kerro ilmoittautuessa, kiitos.) Ja 675€ työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Yhteensä: 45 hours training + kaksi henkilökohtaista tapaamista Gabrielan kanssa: tapaaminen ennen transsitanssin polun alkua ja tapaaminen transsitanssin polun lopussa
EARLY BIRDS HINTA 520 € 1.2.2019 asti❤
Ilmoittautuminen:

***Ilmoittautuminen: laita viesti juurakonvoima@gmail.com jonka jälkeen voit maksaa varausmaksu 100€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viesti: Transsitanssi 2019 (varausmaksu ei palautetaan)
Loput maksusta samalle tilille 13.3.2019 mennessä.
*Jos maksat erissä niin maksat loput erä päivien mukaisesti.

***Peruutusehdot Juurakon Voiman sivulta:
https://juurakonvoima.com/kurssit-ja-tapahtumat/

***Lisätiedot ohjelmasta: ohjelman teemoja julistetaan Joulukuun lopussa.

Kurssin opettaja on Gabriela Ariana, chileläissyntyinen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Koulutettu kehoterapeutti, joogaopettaja ja lapsuudesta saakka perinteen kantajaksi ja välittäjäksi sekä myös Suomessa vuodestä 2012 kouluttautunut Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajaksi Johannes Setalan keskuksessa (Centre for Finno-Ugric and Artic Shamanism).
Lisätiedot Juurakon Voimasta:
https://juurakonvoima.com
Lisätiedot Gabrielasta:
https://juurakonvoima.com/gabriela-ariana/

Transsitanssista hieman:
Sana transsi tulee latinan kielen verbistä ”transire”: kulkea, siirtyä, mennä läpi, mennä vielä pidemmälle. Transsitanssi antaa mahdollisuuden ylittää ilmeisen rajat ja luoda syväyhteyden todelliseen minuuteen. Kun maadoitumme omaan kehoomme, luomme yhteyden omaan luontoomme.
Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta.
Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta. Keho hoitaa itse itseään kun annamme sille mahdollisuuden toimia luonteensa mukaan, ilman egon häirintää.

Tietoisuus kehosta, mielestä ja tunteista kietoutuvat transsitanssissa ajattomaan tilaan, jossa sielulla on lupa ilmentää itseään vapaasti.