Transsitanssi: luonto minussa

Transsitanssi, luonto minussa ja Transsitanssin polku®

Sana transsi tulee latinan kielen verbistä ”transire”: kulkea, siirtyä, mennä läpi, mennä vielä pidemmälle. Transsitanssi antaa mahdollisuuden ylittää ilmeisen rajat ja luoda syväyhteyden todelliseen minuuteen. Kun maadoitumme omaan kehoomme, luomme yhteyden omaan luontoomme.

Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta.

Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta. Keho hoitaa itse itseään kun annamme sille mahdollisuuden toimia luonteensa mukaan, ilman egon häirintää.Tietoisuus kehosta, mielestä ja tunteista kietoutuvat transsitanssissa ajattomaan tilaan, jossa sielulla on lupa ilmentää itseään vapaasti.

Ryhmässä tanssiminen antaa mahdollisuuden kokea yhteisöllisyyden voimaa. On merkillepantavaa, kuinka yhden ihmisen energia ravitsee ympärillä olevia! Tässä ajassa onkin merkityksellistä kokoontua yhteen tanssimaan ja vaikuttaa siten yhdessä positiivisesti ympäröivään maailmaan. Parantaessamme itsemme autamme maailmaa parantumaan.

Me ihmiset olemme erottamaton osa luontoa. Arkaainen tanssi muistuttaa meitä tästä väistämättömästä, mutta unohdetusta totuudesta. Transsitanssissa kadotettu luontoyhteys on löydettävissä kehollistamisen kautta. Meidän kokemusperäistä, kaikilla aisteilla tapahtuva oppimista ja ymmärrystä ei voi korvata kirjasta lukemalla.Oppiminen on yksilöllinen prosessi. Se tapahtuu sykleissä ja kulkee pitkin yksilön omaa, ainutkertaista elämäpolkua pitkin. Transsitanssi sopiikin kaikille iästä ja elämänvaiheesta tai tilanteesta riippumatta. Tanssi käynnistää prosessin, joka alkaa juuri siitä pisteestä, jossa kukin on. Siksi harjoitus on aina oikea-aikaista.

TranssitanssisessiotTranssitanssi on voimakas kokemus, johon kannattaa ehdottomasti valmistautua asiantuntevan opettajan johdolla. 

Transsitanssin lyhytsessiolla opit tärkeimmät periaatteet ja tekniikat, kuinka harjoittaa transsitanssia turvallisesti.Järjestän myös johdantokursseja, jossa luodataan hieman syvemmälle transsitanssin mahdollisuuksiin. 

Vuoden kestävissä kurssikokonaisuuksissa syvennämme henkilökohtaista matkaa kerta kerralla pidemmälle. Ennen kurssien alkua kartoitamme jokaisen osallistujan elämäntilanteen.

Ajankohtaiset kurssitiedot löydät www.juurakonvoima.com/kurssit-ja-tapahtumatOlen harjoittanut tanssia ja tanssin opettamista noin 25 vuotta. Näinä vuosina olen löytänyt omimman tapani kannustaa, ohjata ja tukea yksilön kasvuprosessia tanssin avulla. Uskon että kyky tanssia on meihin sisäänrakennettu ja se löytyy meidän jok’ikisestä solusta. Me kaikki siis osamme, voimme ja tarvitsemme tanssia! Ehkä nyt enemmän kuin koskaan tarvitsemme tanssin alkukantaista voimaa löytääksemme itsemme ja toisemme.

Transsitanssin polku

Transsitanssin polku® on 9 kuukauden kestävä ohjelma joka tarjoa sinulle mahdollisuus saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseään tuntemiseen, oman kehon tietoisuuteen, luovuuden herättämiseen, itse ilmaisun vahvistamiseen, parantumiseen, oman äänen pois kuulemiseen, intuition syventämiseen ja yhteyden löytämiseen. Ohjelma on kokonaisvaltainen paluu kotiin, paluu omaan kehoon.
Kurssi sopii kaikille iästä riippumatta.
Myös, jos olet töissä kasvatuksen tai terveyden alalla, olet hoitaja, parantaja tai taiteilija tämä polku voi tarjota sinulle uusia työkaluja omaan työhön.Kokoonnumme vuonna 2019 yhteensä 9 kertaa kerran kuukaudessa seuraavaksi:
23.3, 27.4, 25.5, 15.6, 17.8, 14.9, 19.10, 16.11 ja 14.12, kello 11-16.
Mikäli haluat vielä syventää lisää tähän polkuun kokoontumisten välissä voit ottaa joitakin lisää tehtäviä oman prosessin vahvistamiseen.
Transsitanssin polku on ohjelma joka pohjautuu shamanistisen maailmaan kuvaan.
Transsitanssin polku-ohjelma maksaa yhteensä 765€ (Jos haluat maksaa erissä kerro ilmoittautuessa, kiitos.) Ja 675€ työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Yhteensä: 45 hours training + kaksi henkilökohtaista tapaamista Gabrielan kanssa: 60 min tapaaminen ennen transsitanssin polun alkua ja 60 min tapaaminen transsitanssin polun lopussa
EARLY BIRDS HINTA 520 € 1.2.2019 asti❤

Jos haluat  saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseäni tuntemiseen ja kokonaisvaltaiseen voimaantumiseen ilmoittaudu klikkaamalla tähän linkkiin:

Ota yhteyttä

Osallistuminen: varaa paikkasi maksaamalla varausmaksu 100€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viesti: Transsitanssi 2019 (varausmaksu ei palautetaan)
Loput maksusta samalle tilille 13.3.2019 mennessä.
*Jos maksat erissä niin maksat loput erä päivien mukaisesti.

***Peruutusehdot Juurakon Voiman sivulta:
https://juurakonvoima.com/kurssit-ja-tapahtumat/

***Lisätiedot ohjelmasta: ohjelman teemoja julistetaan Joulukuun lopussa.

Kurssin opettaja on Gabriela Ariana, chileläissyntyinen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Koulutettu kehoterapeutti, joogaopettaja ja lapsuudesta saakka perinteen kantajaksi ja välittäjäksi sekä myös Suomessa vuodestä 2012 kouluttautunut Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajaksi Johannes Setalan keskuksessa (Centre for Finno-Ugric and Artic Shamanism).

Lisätiedot Gabrielasta:
https://juurakonvoima.com/gabriela-ariana/

*Lue lisää transsitanssista: https://juurakonvoima.com/transsitanssi/
https://juurakonvoima.com/2018/05/24/transsitanssin-voima/

 

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature