Rumpumeditaatio

Rumpumeditaatio on maadoittava ja voimaannuttava kokemus. Monet ihmiset sanovat, että rummun ääni mahdollistaa oman sisäisen äänen kuuntelemisen. Menetelmään harjaantuneet ”matkustavat” rumpumeditaatiossa omien mielikuvien saattelemina sisäiseen maailmaansa.

Rumpumeditaatio voi tuoda avun moniin vaivoihin olkoon ne sitten fyysisiä, emotionaalisia tai henkisiä. Rumpumeditaatio antaa tilaisuuden rauhoittua ja virkistyä. Se auttaa lievittämään stressiä sekä parantaa keskittymiskykyä ja ruokkii meissä jokaisessa asuvaa luovuutta.

Rumpumeditaatio on voimakas menetelmä. Onkin suositeltavaa aloittaa harjoitukset kokeneen asiantuntijan opastuksella, joka takaa turvallisen rumpumeditaatiokokemuksen.

Mitä rumpumeditaatiossa tapahtuu?

Juurakon Voiman rumpumeditaatioon valmistaudutaan ottamalla vahva yhteys omaan kehoon yksinkertaisten liikkeiden ja hengityksen avulla. Huomio viedään kaikessa rauhassa kehon kautta kohti sisäistä maailmaa.

Meditaation aikana istutaan joko lattialla tai tuolilla, tai asettaudutaan selinmakuulle. Ennen rummutusta ohjaaja puhdistaa osallistujien ja tilan energiat yrttisavun avulla.
Rummun ääni alkaa rauhallisesti. Ohjaajan äänen johdattamana pääsemme yhä syvemmälle rauhan tilaan, jossa keho rentoutuu ja mieli vapautuu arjen rasituksista.??Rummun värähtelyaallot matkustavat koko kehon läpi jokaiseen soluun asti. Kehon maadoittuessa sen aineenvaihdunta aktivoituu. Rumpumeditaation vaikutukset ovat tasapainottavia ja parantavia.

Meditaation lopussa voidaan jakaa kokemuksia keskustellen, jos osallistujat niin toivovat.?? Voit tulla rumpumeditaation ilman aiempaa kokemusta meditaatiosta tai rummusta. Rumpumeditaatio sopii moneen elämänvaiheeseen ja tilanteeseen. Se soveltuu esimerkiksi aikuisille, lapsiryhmille, sekä perheille.

Juurakon Voima tarjoa rumpumeditaatio myös raskaana oleville ja äiti-vauva ryhmille, tämä rumpumeditaatio eroa tavallisesta rumpumeditaatiosta monilla tasolla, se on kuitenkin samalla tavalla parantava ja voimaannuttava.

Pidän rumpumeditaatiota ryhmille eri puolella Suomessa ja ulkomailla ympäri vuoden.

Voit tilata rumpumeditaation itsellesi, työpaikallesi tai tapahtumaan.

DSC_5144_s

Jos haluat kokea rumpumeditaation tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: juurakonvoima (at) gmail.com

Hinnat: (noin 60-90 min)
Yhdelle: 85€ (sis ALV 24%) . Kahdelle: 135€ (sis ALV) Ryhmille pyydä tarjous laittamalla viesti: juurakonvoima (at) gmail.com

 

 

 

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature