Punainen Kuupolku

Spiraalipolkulogo-300-blackNaisen elämänvaiheet seuraavat luonnon syklien ikuista tanssia. Punaisella Kuupolulla tarkastelemme kuun ja kuukautisten kiertoa voimavarana ja paikannamme itsemme osana luonnon suurta kiertokulkua.

Punaisella Kuupolulla tunnistamme itsemme ja naiseutemme kehollisesta ja energeettisestä näkökulmasta. Avaudumme kokemaan feminiinisten ja maskuliinisten energioiden vuorovaikutusta omassa kehossamme. Tulemme kehomme kautta kokemaan, kuinka olemme yhtä luonnon kanssa. Ja kuinka tämä yhteys ravitsee, inspiroi ja valaisee tietämme naiseuden polulla.

Punaisella Kuupolulla valjastamme voimamme: opimme päästämään irti, parantumaan sekä luomaan uutta. Punainen Kuupolku on tutkimusmatka syvälle nais-itseemme. Polku kulkee spiraalinmuotoisena kuun, kuukautis -ja muun luonnon kiertojen syklejä seuraten.??Kuupolulla opimme elämään tietoisena sykleistämme, ja löytämään jokaisesta vaiheesta viisauden viestin. Opettelemme hyödyntämään syklisyyden tarjoamia mahdollisuuksia omassa elämässä, omalla ainutlaatuisella tavalla.

Matkan aikana:

– opimme tunnistamaan siirtymävaiheet luonnossa ja kehossamme: tiedostamme kasvavan kuun, täydenkuun, vähenevän kuun sekä mustan/uuden kuun vaikutuksia.

– opimme kuukautisiin ja kuunkiertoon liittyviä seremonioita ja meditaatioita.

– opimme kehittämään omaa ilmaisuamme, synnyttämään oman Voimaa liikkuen, tanssien, laulaen, hengittäen.

– teemme meditatiivista savityötä, sekä opimme erilaisia itsehoitomenetelmiä ja parantumisen periaatteita.

– teemme mielikuvamatkoja rummun värähtelyn johdattamana kehoa ja mieltä vahvistaaksemme.

-Opimme JUUREN LÄSNÄOLON PALAUTTAMISEN itsehoito/meditaatiota

Punainen kuupolku opettaa meitä katsomaan itseämme ja maailmaa uudella tavalla. Opimme arvostamaan itseämme kokonaisvaltaisesti ja tarkastelemaan meissä olevaa valon ja pimeän ikuista tanssia josta löydämme oman totuutemme ja voimamme.

Kouluttaja on Gabriela Ariana, taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta, kehoterapeutti, joogaopettaja, parantaja, shamanismin perinteen kantaja ja välittäjä.

”Olen työskennellyt naisten parissa yli kaksikymmentä vuotta: tutkinut, opettanut, oppinut, mietiskellyt, kirjoittanut, lukenut – ja taas tutkaillut ja pohtinut. Olen kiitollinen siitä että minulla on mahdollisuus seurata kutsumustani ja auttaa naisia löytämään yhteyden omaan luontoonsa, ohjata heitä oman juuren läsnäolon palauttamiseen  ja kasvamaan omaksi itsekseen. Punainen Kuupolku on menetelmä, jonka olen huolella ja rakkaudella rakentanut luonnon viisautta kunnioittaen. Uskon että kaikilla naisilla on kyky parantaa itse itseään kohtaamalla rohkeasti mitä tarvitse kohdata, uudistumalla ja synnyttämällä itse itsensä uudelleen ja uudelleen.”

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature