Opastus ja mentorointi

 

OPASTUS

Oletko ehkä päässyt sellaiseen pisteeseen, että tarvitset muutosta elämääsi? Koetko, että tarvitset työkaluja, apua ja/tai motivaatiota edetä muutoksessa? Ehkä elät vaikeaa vaihetta, johon tarvitset tukea tai haluat valmistautua tuleviin muutoksiin. Oletko menossa sairauden läpi ja tarvitset tukea parantumisen polulla? Kaipaatko uuden suunnan löytämistä ja tarvitset apua irti päästämiseen? Oletko sopeutumassa uuteen elämäntilanteeseen ja kaipaat apua käsittelemään tunteitasi? Oletko työuupunut, mutta et löydä ratkaisua? Onko sinulla paljon ideoita, mutta koet, ettet pysty viemään niitä eteenpäin? Tai ehkä vaan olet utelias mennä syvemmälle itsetuntemukseen ja luonnon havaitsemiseen polulla. Kuitenkin haluat tehdä asioille jotain ja se on hienoa. Kaikki lähtee liikkeelle parempaan suuntaan kun tiedostat siitä että haluat, tarvitset ja kaipaat jotain, vaikka et tasan tarkkaa pystyisit vielä tietä mikä, mitä, missä, milloin ja miten.

Voin auttaa sinua tällä polulla löytämään ja tuntemaan omia voimiasi, kykyjäsi ja viisauttasi. Autan sinua oppimaan luottamaan itseesi ja löytämään rohkeutta elää aidosti omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Tarjoan sinulle kokonaisvaltaista hoitomuotoa eli Juurakon opastusta. Luon sinulle sopivan hoidon, yksilöllisen sisällön sinun tilanteestasi riippuen.

Juurakon opastukseen sisältyy:

*Elämäntilanteesi kartoitus
*Keskustelutuokioita
*Rumpumeditaatio
*Perinnehoitoa
*Ulkona luonnossa liikkumista, luontoyhteyden menetelmien harjoittaminen.
*Kehollisia harjoitteita, meditaatiota, hengitysharjoituksia ja menetelmiä, joiden avulla voit löytää yhteyden omaan kehoon ja tukea oma prosessi.

Opit käyttämään harjoituksia ja menetelmiä itse ja näitä työkaluja voit ottaa käyttöön aina tarvittaessa. Ne ovat tarkoitettu tueksesi elämäsi kaikkiin hetkiin. 

Juurakon opastus käytännössä:

Ensimmäisellä tapaamisella tehdään tilannekartoitus, tutustumme ja sen jälkeen voit päättää jatkosta. Ensimmäinen tapaaminen ei vielä sido mihinkään. Tässä tapaamisessa pääset myös kokemaan rumpumeditaation maadoittavia ja rauhoittavia vaikutteita. Jos päätät jatkaa tapaamme vielä joka toinen viikko yhteensä 5 kertaa
Jokaisen tapaamisen kesto on 120 minuuttia ja hinta 150 euroa (sis.alv), myös ensimmäinen tapaaminen. (Alennusta työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille)
Tapaamisten välissä pidämme yhteyttä sähköpostilla.
Saat minulta tarvitsevat materiaalit jokaiselle tapaamiselle.

Opastuksen aikana saat äärettömän tärkeä mahdollisuus voida pysähtyä ottamaan yhteyttä itseään kokonaisvaltaisesti, löydät paljon tietoa itsestäsi joka arjen kiireellisessä elämässä et ehdi huomata, sen tieto antaa sinulle vahva pohja voida tehdä selkeä luonnos elämästäsi, siitä mihin suuntaan haluat mennä ja opit runsaasti työkaluja voida hyvin arjessa ja toteuttaa itseään.

Gabi hoitaa

Jos sinulla on kysyttävä tai haluat varata ajan opastukseen klikkaa tähän linkkiin:

https://juurakonvoima.com/ota-yhteytta/

 

MENTOROINTI

Mentorointi on henkilökohtainen tai ryhmän tilattu intensiivinen koulutus jossa käymme läpi erilaisiin teemoihin riippuen sinun tai ryhmän kiinnostuksen kohteen. Esimerkkejä teemoista:

*Luonnon kiertokulku ja sen vuorovaikutus ihmisen kehon kanssa,

*Luonnon yhteys, sen merkitys nykymaailmassa ja omassa elämässä,

*Esivanhempien ketjuun astuminen, parantuminen,

*Voimaa ja luovuutta, kohti omaa ilmaisua, mm.

Opetukseen kuuluu myös runsaasti käytäntö harjoitteita ulkona luonnossa, rumpumeditaatio, hengitys ja liike harjoituksia.

Olen myös tehnyt runsaasti mentorointi taiteilijoille jotka haluavat löytää uutta suuntaa tai mennä eri tavalla syvemmälle omaan työskentelyyn, myös taideopiskelijoiden, opettajien ja terveysalan työntekijöiden kanssa.

Mentorointi on 25 tunnin työskentely, tapaamiset sovitaan henkilön tai ryhmän kanssa. Voimme tavata kerran viikossa (5 viikkoa), kahden viikon välein, kerran kuussa tai esimerkiksi maanantaista perjantaihin 5 tuntia päivässä. Myös mahdollista sopia lyhyempi tai vielä pitempi mentorointi-jaksot.

Mentorointiin ovat osallistuneet ihmiset ympäri maailmasta: Chile, Suomi, Portugali, Japania.

Jos sinulla on kysyttävää mentoroinnista tai haluat varata aikaa mentorointiin klikkaa tähän linkkiin:

https://juurakonvoima.com/ota-yhteytta/

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature