Naishaltiat Kalevalaisessa hengenperinnössä

”Metsän tyttö,
Mieli neiti,
Tuulen tytär,
Ilman Immen ainokainen!”

”Luonnotar, Päivätär, Kuutar, Mielikki Metsän Emä, Ilman Impi, Maaemonen, Veen Emonen, Kivutar, Akka, Mielotar, Hongatar ja Tuonen Tytti – Naiset luonnon jumaluuksina ja haltiavoimina kalevalaisessa hengenperinnössä ja suomalais-ugrilaisessa shamanismissa”

Kurssin aikana mennään läpi teoriassa ja syvennetään perinteisillä menetelmillä näihin teemoihin, teemme rumpumeditaatiota, transsitanssia ja muita luontoyhteysmenetelmiä.
Kurssi on tarkoitettu naisille.

Kurssin osallistumismaksu on 145€ / 120€ (työttömille, opiskelijoille, eläkeläisille)

*Kurssin ohjaajat*

Susanna Aarnio: Pohjoisen perinteen kantaja, uskontotieteilijä, taiteilija, itkijä, ammattiluontovalokuvaaja sekä Johannes Setälä-Keskuksen (Centre For Finno-Ugric and Arctic Shamanism) johtaja ja pääopettaja. Lisäksi hän on neljän lapsen äiti.
Parhaiten Susannaa kuvaa hänen oma tunnuslauseensa, jonka mukaan ”ihmisten tärkeimpiä elämäntehtäviä on tulla hyviksi esivanhemmiksi.” Ja ”Luonnon Tajun” eli luonnon kunnioituksen ja suojelun palauttamiseksi ihmiskunnan keskuuteen.
Lisätiedot Johannes Setalan keskuksesta: https://johannessetalacentre.fi

Gabriela Ariana: Chileläissyntyinen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Koulutettu kehoterapeutti, joogaopettaja ja lapsuudesta saakka perinteen kantajaksi ja välittäjäksi sekä myös Suomessa vuodesta 2012 kouluttautunut kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajaksi Johannes Setalan keskuksessa (Centre for Finno-Ugric and Artic Shamanism).
Lisätiedot Juurakon Voimasta:
https://juurakonvoima.com