Luontojooga

Hengitä syvään, tunne luontosi…

DSC_5180_s

Jooga on kokonaisvaltainen menetelmä, jossa pysähdymme olemaan läsnä tässä hetkessä. Harjoituksessa viemme kaikki ajatukset omaan kehoomme huomaamaan, että olemme oikeasti ja konkreettisesti juuri tässä. 

Jooga opettaa, että meissä on jo kaikki mitä tarvitsemme: voima, rauha, oma keho – meidän kotimme…

Itseluottamuksemme ja kuntomme kehittyvät, kun avaudumme tutkimaan kehomme sisäistä maailmaa joogan avulla. Tietoisuutemme kasvaessa myös olemuksemme – niin kehomme, tunteemme kuin mielemme – asettuu paremmin sopusointuun ympäristönsä kanssa.
Harjoituksessa teemme erilaisia joogaliikkeitä yhteistyössä oman hengityksen kanssa. Tietoinen ja läsnä oleva harjoitus tekee kehossa tilaa: tilaa liikkua, ojentua, rentoutua ja levätä. Säännöllisen harjoituksen myötä voimme kokea joogan vaikutukset yhä voimakkaammin. Kun mieli rauhoittuu, myös lihasjännitykset helpottuvat ja voimme avautua kokonaisvaltaiselle vapauden tunteelle.
Jooga on mahtava itsehoitomenetelmä, joka tukee yksilöä elämän jokaisessa vaiheessa.

Harjoitus opettaa meitä tunnustelemaan kehotuntemuksia, tiedostamaan tunteita, ja yhdistymään ikuiseen sieluun kehon kautta. 

Jooga antaa meille lepohetken arjessa kun saamme viettää laatuaikaa itsemme kanssa – rauhassa ja tietoisena.

Jooga polkua kuljetaan askel kerrallaan, ei ole kiirettä mihinkään. Vaikka polku on loputon, joogan positiiviset vaikutukset voi tunnistaa jo ihan ensimmäisellä harjoituskerralla.

Jooga kehittää itsetuntemusta ja vahvistaa meitä niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Opimme tunnistamaan mitkä ovat todellisia tarpeitamme ja mitkä ulkopuolelta asetettuja odotuksia. Opimme kuuntelemaan oman kehomme lähettämiä viestejä ja luottamaan niiden viisauteen.

Juurakon Voiman Luontojoogassa yhdistymme luontoon oman kehon kautta, luonnon syklien ymmärtäen. Näin joogamme vuoden aikojen mukaisesti, kuunkierron mukaisesti, ulkona luonnossa tai sisällä.

gabijooga

 Jooga on rauhan, vapauden ja voiman toteamus, jota ilmaisemme joka kerta joogatessamme. Se muistuttaa että kehomme on luonto ja kotimme, jossa myös sielumme elää.

 

 

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature