Kurssit ja koulutukset

Tulevat kurssipäivät ja tapahtumat löydät tapahtumakalenteristani.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: ota yhteyttä!

Mikäli haluat jatkossa tiedon tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeeni täältä tai seuraa sosiaalisen median kanaviani Facebook ja Instagram.

Ekosomatiikan mentorointiohjelma

Ekosomaattisen taiteen ja koulutuksen mentorointiohjelma on räätälöity taiteilijoille ja kasvattajille. Sen tavoitteena on vahvistaa taiteilijan tai pedagogin missiota olla aktiivinen ekologisten ja kestävien arvojen ajuri, ja luoda ja herättää yhteisön ja yhteiskunnan tietoisuuden aiheeseen.

LUE LISÄÄ

Postpartum doula -sertifiointikoulutus

Lapsivuodeajan on tarkoitus olla äidille parantumisen ja toipumisen aikaa. Juuri synnyttänyt nainen on käynyt läpi mullistavan kokemuksen, ja siksi hän tarvitsee runsaasti lepoa, ravintoa, tukea ja kannattelua. Me olemme kaikki erilaisia, ja paras tapa tukea äitiä postpartumin aikana onkin kuunnella sitä, mitä äiti kokee itse tarvitsevansa.  Ensimmäiset hetket synnytyksen jälkeen ja sen jälkeiset 40+ päivää ovat kuitenkin herkimmät. Se, miten äiti, vauva ja koko perhe elää tätä prosessia, vaikuttaa lapsen, perheen ja läheisten elämään syvästi. Koulutukseen voi tulla, jos kokee kutsumusta tähän työhön. Tässä koulutuksessa yhdistyvät lääketiede, somaattinen liike, kehoterapia, luontoviisaus ja perinnetieto.

LUE LISÄÄ