Kurssit ja koulutukset

Tulevat kurssipäivät ja tapahtumat löydät tapahtumakalenteristani.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset: ota yhteyttä!

Mikäli haluat jatkossa tiedon tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi, tilaa uutiskirjeeni täältä tai seuraa sosiaalisen median kanaviani Facebook ja Instagram.

 

Mentorointi

Mentorointi on intensiivinen henkilökohtainen koulutus tai ryhmäkoulutus, jossa käymme läpi erilaisia teemoja tilaajan kiinnostuksen kohteiden mukaan. Teema voi olla esim. luontoyhteyden luomiseen, luovuuteen, vanhemmuuteen, tunteiden käsittelyyn, naisen luonnon voimiin, kuukautisten kiertoon liittyvä.

LUE LISÄÄ

 

Ekosomatiikan mentorointiohjelma

Ekosomaattisen taiteen ja koulutuksen mentorointiohjelma on räätälöity taiteilijoille ja kasvattajille. Sen tavoitteena on vahvistaa taiteilijan tai pedagogin missiota olla aktiivinen ekologisten ja kestävien arvojen ajuri, ja luoda ja herättää yhteisön ja yhteiskunnan tietoisuuden aiheeseen.

LUE LISÄÄ

 

Naisten Voimapiiri -koulutus: siirtymäriitit
(tämä koulutus on tarjolla jatko-koulutuksena Juurakon Voiman kurssien, koulutuksien tai retriittien osallistujille. Seuraava koulutus alkaa vuonna 2022. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä, sillä tästä koulutuksesta en tee avoin tapahtuma) 

Voimapiiri-koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia työkaluja ja saada kokemusta siitä miten voit auttaa, tukea ja kannustaa naisia ja luoda yhdessä selkeää ja suoraa toimintaa tukemaan ihmisten ja luonnon selviytymistä ja voimaantumista. Koulutukseen olet tervetullut myös silloin, kun haluat syventää ymmärrystä itsestäsi naisena, vaikka et olisikaan tällä hetkellä kiinnostunut pitämään voimapiirejä muille naisille.

LUE LISÄÄ

 

Embodying nature® transsitanssi ja arkaainen laulu

Transsitanssi antaa mahdollisuuden ylittää ilmeisen rajat ja luoda syväyhteyden todelliseen minuuteen. Kun maadoitumme omaan kehoomme, luomme yhteyden omaan luontoomme. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta. Uskon että kyky tanssia on meihin sisäänrakennettu ja se löytyy meidän jokaikisestä solusta. Opetukseni pohjautuu eko-somaattisen liikkeen, luontoyhteyteen ja transsin prosessin periaatteisiin.

LUE LISÄÄ

 

Postpartum doula -sertifiointikoulutus

Lapsivuodeajan on tarkoitus olla äidille parantumisen ja toipumisen aikaa. Juuri synnyttänyt nainen on käynyt läpi mullistavan kokemuksen, ja siksi hän tarvitsee runsaasti lepoa, ravintoa, tukea ja kannattelua. Me olemme kaikki erilaisia, ja paras tapa tukea äitiä postpartumin aikana onkin kuunnella sitä, mitä äiti kokee itse tarvitsevansa.  Ensimmäiset hetket synnytyksen jälkeen ja sen jälkeiset 40+ päivää ovat kuitenkin herkimmät. Se, miten äiti, vauva ja koko perhe elää tätä prosessia, vaikuttaa lapsen, perheen ja läheisten elämään syvästi. Koulutukseen voi tulla, jos kokee kutsumusta tähän työhön. Tässä koulutuksessa yhdistyvät lääketiede, somaattinen liike, kehoterapia, luontoviisaus ja perinnetieto.

LUE LISÄÄ