Juureva hoito

Juureva hoito® on kokonaisvaltainen ja luonnon viisauteen pohjautuva hoitomuoto.

Hoito on Juurakon Voiman perustajan Gabriela Arianan kehittämä hoitomuotoa.

Juureva hoito vie hoidettavan syvään rentoutumisen tilaan; se maadoittaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa, helpottaa keho-mielen jännityksiä, aktivoi metabolismia ja on syvästi mutta lempeästi puhdistava. Hoito on parantavaa, terveyden ylläpitäjää ja toimi vahvana työkaluna parantumiseen vaikeiden sairauksien hoidon aikana.

gabi_-1-23

Juureva hoito käynnistää energian virtaavan kierron kehossa, joka parantaa ja ennalta ehkäisee epätasapainotiloja nostamalla kehon vastustuskykyä.

 

Riippuen asiakkaan tilanteesta sekä vuoden ajasta hoidossa käytetään: kevyttä tai vahvaa painallusta kämmenillä, nyrkillä tai kyynärpäillä, kevyttä keinuttelemista ja pehmeää ravistelemista.  Lisäksi käytetään erilaisia yrttejä: yrttiöljyä, yrttijalkakylpyä, rebozo-tekniikoita ja savikäärettä tarvittaessa.

Juureva hoito sopii kaikille ja kaiken ikäisille.

Naisille Juureva hoito on oikea aarre elämän muutoksen vaiheissa kuten raskauden aikana, sekä post-partum, menarken (tarkoittaa ensimmäisen kuukautiskierron alkamista, jonka merkkinä on menstruaatio eli kuukautisvuoto) ja vaihdevuoden aikana. 

Juurevan hoidon kesto on noin 2 tuntia. Hoito maksaa 125€ (sis.alv 24%)

Kysy vapaita aikoja täältä: