Juurakon Voiman opastus ja mentorointi

 

JUURAKON VOIMAN OPASTUS

Oletko ehkä päässyt sellaiseen pisteeseen, että tarvitset muutosta elämääsi? Koetko, että tarvitset työkaluja, apua ja/tai motivaatiota edetä muutoksessa? Ehkä elät vaikeaa vaihetta, johon tarvitset tukea tai haluat valmistautua tuleviin muutoksiin. Oletko menossa sairauden läpi ja tarvitset tukea parantumisen polulla? Kaipaatko uuden suunnan löytämistä ja tarvitset apua irti päästämiseen? Oletko sopeutumassa uuteen elämäntilanteeseen ja kaipaat apua käsittelemään tunteitasi? Oletko työuupunut, mutta et löydä ratkaisua? Onko sinulla paljon ideoita, mutta koet, ettet pysty viemään niitä eteenpäin? Tai ehkä vaan olet utelias mennä syvemmälle itsetuntemukseen ja luonnon havaitsemiseen polulla. 

Kuitenkin haluat tehdä asioille jotain ja se on hienoa. Kaikki lähtee liikkeelle parempaan suuntaan kun tiedostat siitä että haluat, tarvitset ja kaipaat jotain, vaikka et tasan tarkkaa pystyisit vielä tietä mikä, mitä, missä, milloin ja miten.

Voin auttaa sinua tällä polulla löytämään ja tuntemaan omia voimiasi, kykyjäsi ja viisauttasi. Autan sinua oppimaan luottamaan itseesi ja löytämään rohkeutta elää aidosti omalla ainutlaatuisella tavallasi.

Tarjoan sinulle kokonaisvaltaista hoitomuotoa eli Juurakon opastusta. Luon sinulle sopivan hoidon, yksilöllisen sisällön sinun tilanteestasi riippuen.

Juurakon opastukseen sisältyy:

*Elämäntilanteesi kartoitus
*Keskustelutuokioita
*Rumpumeditaatio
*Perinnehoitoa
*Ulkona luonnossa liikkumista, luontoyhteyden menetelmien harjoittaminen.
*Kehollisia harjoitteita, meditaatiota, hengitysharjoituksia ja menetelmiä, joiden avulla voit löytää yhteyden omaan kehoon ja tukea oma prosessi.

Opit käyttämään harjoituksia ja menetelmiä itse ja näitä työkaluja voit ottaa käyttöön aina tarvittaessa. Ne ovat tarkoitettu tueksesi elämäsi kaikkiin hetkiin. 


Juurakon opastus käytännössä:

Ensimmäisellä tapaamisella tehdään tilannekartoitus, tutustumme ja sen jälkeen voit päättää jatkosta. Ensimmäinen tapaaminen ei vielä sido mihinkään. Tässä tapaamisessa pääset myös kokemaan rumpumeditaation maadoittavia ja rauhoittavia vaikutteita. Jos päätät jatkaa tapaamme vielä joka toinen viikko yhteensä 5 kertaa
Jokaisen tapaamisen kesto on 120 minuuttia ja hinta 135 euroa (sis.alv), myös ensimmäinen tapaaminen. (Alennusta työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille)
Tapaamisten välissä pidämme yhteyttä sähköpostilla.
Saat minulta tarvitsevat materiaalit jokaiselle tapaamiselle.

Opastuksen aikana saat äärettömän tärkeä mahdollisuus voida pysähtyä ottamaan yhteyttä itseään kokonaisvaltaisesti, löydät paljon tietoa itsestäsi joka arjen kiireellisessä elämässä et ehdi huomata, sen tieto antaa sinulle vahva pohja voida tehdä selkeä luonnos elämästäsi, siitä mihin suuntaan haluat mennä ja opit runsaasti työkaluja voida hyvin arjessa ja toteuttaa itseään.

Gabi hoitaa

Jos sinulla on kysyttävä tai haluat varata ajan opastukseen klikkaa tähän linkkiin:

Ota yhteyttä

 

Juurakon Voiman MENTOROINTI

Mentorointi on henkilökohtainen tai ryhmän tilattu intensiivinen koulutus jossa käymme läpi erilaisiin teemoihin, esimerkiksi:

*Luonnon kiertokulku ja sen vuorovaikutus ihmisen kehon kanssa.

*Luonnon yhteys, sen merkitys nykymaailmassa ja omassa elämässä.

*Esivanhempien ketjuun astuminen, parantuminen.

*Voimaa ja luovuutta, kohti omaa ilmaisua.

Teemme ja opimme runsaasti käytäntö harjoitteita ulkona luonnossa, rumpumeditaatio, hengitys ja liike harjoituksia.  Teemat voivat varioida riippuen mentoroinnin tarkoitukseen, esimerkiksi jos haluat mentorointi Punainen Kuupolku-menetelmasta tai Juuren läsnäolon palauttamisesta. Tai olet kenties tuntenut luonnon kutsun ja haluat syventää itsen ja luonnon ymmärtämisen.

Olen myös tehnyt runsaasti mentorointi taiteilijoille jotka haluavat löytää uutta suuntaa tai mennä eri tavalla syvemmälle omaan työskentelyyn, myös taideopiskelijoiden, opettajien ja terveysalan työntekijöiden kanssa.

Mentorointi on 25 tunnin työskentely, tapaamiset sovitaan henkilön tai ryhmän kanssa. Voimme tavata kerran viikossa (5 viikkoa), kahden viikon välein, kerran kuussa tai esimerkiksi maanantaista perjantaihin 5 tuntia päivässä. Myös mahdollista sopia lyhyempi tai vielä pitempi mentorointi-jaksot.

Mentorointiin ovat osallistuneet ihmiset ympäri maailmasta: Chile, Suomi, Portugali, Japania.

Mentoroinnin hinta on yhdelle 1625 € (sis alv 24%) 25 tuntia. (Kysy erikoishinnat työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille)

Ryhmälle voi pyytä tarjous: juurakonvoima (at) gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää mentoroinnista tai haluat varata aikaa mentorointiin klikkaa tähän linkkiin:

Ota yhteyttä

Tietoa Juurakon Voimasta

Nimeni on Gabriela Ariana ja olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen taiteilija, ilmaisen taitteeni tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Olen koulutettu  kehoterapeutti, joogaopettaja. Olen myös luonnollisesti koulutettu lapsuudesta perinteen kantajana ja välittäjänä. Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonnon ja esivanhempien viisautta on ollut polullani se suuri avain ja selkäranka.

DSC_5117_s

Muutin Suomeen vuonna 2000 ja siitä lähtien olen opiskellut myös suomalaista kansanperinnettä. Vuodesta 2012 aloin opiskella Johannes Setälän keskuksessa shamaanien Susanna Aarnion ja Johannes Setalan johdolla ja olen sieltä valmistunut kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajaksi.

Katson ja koen maailmaa, on niin mahtava ja kaunis, on valmis ottamaan jokaisesta meistä vastaan, on täällä kaikki mitä tarvitsemme voida hyvin, yhdessä, mutta monista syistä maailmaa on mennyt ja menee edelleen vaaraan suuntaan ihmislajin selviytymisen kannalta. Minulla on aito ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten hyvinvointia. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää meiltä rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten.

Olen kulkenut tätä polkua jo yli 22 vuotta ja tuntuu että intohimo, rakkaus ja luovuus tällä matkalla vain kasvavat! Joka päivä opin jotain uutta ja tiedostan, että muinainen viisaus on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

 

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature