Voimavuosien matkalla

Sopii kaikille yli 42+ vuotta naisille jotka elävät perimenopaussia tai menopaussia (esivaihdevuodet, vaihdevuodet). Niin kuin muitakaan elämän siirtymiä, tätäkään vaihetta ei ole tarkoitettu elää yksin.

Kolmatta veren siirtymäriittiä naisen elämässä kutsutaan suomeksi vaihdevuosiksi tai menopaussiksi. Itse kutsun tätä aikaa termillä VOIMAVUODET. Voimavuodet alkavat vaihtelevasti 42–55-vuotiailla naisilla ja ne ovat TÄRKEIN AJANJAKSO omien voimiesi ja oman itsesi kokonaisvaltaiselle oivaltamiselle ja kehollistamiselle. Voimavuodet ovat myös mahdollisuus oivalta ja kehollistaa syklien jatkumo, syntymän ja kuoleman voimat.

Voimavuosien aika on todella syvä matka kohtaamaan kaiken sen, mikä sinun vielä tarvitsee kohdata ja parantamaan sen, mitä vielä voidaan parantaa. Suuri transformatiivinen prosessi alkaa meidän biologiastamme, meidän kehostamme, meidän luonnostamme. Aivotkin muuttuvat tässä prosessissa. Jälleen kerran vanhat kokemukset nousevat pintaan ja alamme nähdä elämämme uudella, syvemmmällä tavalla. Hormonien muutokset ovat kuin harson nostamista silmien edestä ja oman elämämme katsominen niin selkeästi, kenties ensimmäistä kertaa, voi olla todella vaikea kokemus. Autan sinua kohtamaan tämän vaiheen haasteet niin, että opit oivaltamaan vielä syvemmin kuka olet, tuntemaan oman luontosi. Opit paljon käytännön vinkkejä sekä kehollisia harjoituksia joista saat tukea ja voimaa.

 

Varaa online-palvelu sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.
Varataksesi lähipalvelus Helsingin hoitohuoneelle – ota yhteyttä!