Juureva hoito

Juureva hoito® on kokonaisvaltainen ja luonnon viisauteen pohjautuva hoitomuoto.

Hoito on Juurakon Voiman perustajan Gabriela Arianan kehittämä hoitomuotoa.

Juureva hoito vie hoidettavan syvään rentoutumisen tilaan; se maadoittaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa, helpottaa keho-mielen jännityksiä, aktivoi metabolismia ja on syvästi mutta lempeästi puhdistava. Hoito on parantavaa, terveyden ylläpitäjää ja toimi vahvana työkaluna parantumiseen vaikeiden sairauksien hoidon aikana.

 

Juureva hoito käynnistää energian virtaavan kierron kehossa, joka parantaa ja ennalta ehkäisee epätasapainotiloja nostamalla kehon vastustuskykyä.

 

Riippuen asiakkaan tilanteesta sekä vuoden ajasta hoidossa käytetään: kevyttä tai vahvaa painallusta kämmenillä, nyrkillä tai kyynärpäillä, kevyttä keinuttelemista ja pehmeää ravistelemista.  Lisäksi käytetään erilaisia yrttejä: yrttiöljyä, yrttijalkakylpyä, rebozo-tekniikoita ja savikäärettä tarvittaessa.

Juureva hoito sopii kaikille ja kaiken ikäisille.

Naisille Juureva hoito on oikea aarre elämän muutoksen vaiheissa kuten raskauden aikana, sekä post-partum, menarken (tarkoittaa ensimmäisen kuukautiskierron alkamista, jonka merkkinä on menstruaatio eli kuukautisvuoto) ja vaihdevuoden aikana. 

 

Varataksesi tämän hoidon, ota yhteyttä!

Juurevan hoidon kesto on noin 90 min. Hoito maksaa 125€ (sis.alv 24%)