Perinnehoito

Perinnehoito on ikivanha tapa hoitaa kaikenlaisia vaivoja – niin fyysisiä, psyykkisiä kuin henkisiäkin.

Perinnehoito on kokonaisvaltaista kansanparannusta. Se auttaa meitä pääsemään kosketuksiin sisäisen voimamme kanssa. Hoito elvyttää kehon omia voimavaroja ja kykyä parantua. Hoidon jälkeen voit kokea mm. helpotusta, toivoa ja rauhaa.

Perinnehoitaja palvelee ihmisiä, yhteisöä ja luontoa. Hän on kulkenut syvän henkilökohtaisen polun metafyysisten asioiden äärellä ennen kuin hänestä on kuoriutunut parantaja.

Juurakon Voiman perinnehoidossa käytetään rumpua, savua, ääniä, kehon kosketusta ja/tai painelua sekä yrttiöljyjä. Jokainen hoito muodostuu yksilöllisesti hoidettavan tarpeiden mukaisesti.

Savulla puhdistetaan, tasapainotetaan ja aktivoidaan kehon sisäisiä mekanismeja. Puhdistava savu syntyy polttamalla erilaisia yrttejä kuten esimerkiksi salviaa, maarianheinää, laventelia, rosmariinia tai katajaa. Rummun värähtelyaallot läpäisevät jokaisen solun kehossa. Rummuttaessa mieli rentoutuu, keho maadoittuu ja aineenvaihdunta aktivoituu. Moni kokee rummutuksen herkistävän sisäisen äänen kuuntelemiselle. Kosketus ja painelu ovat tehokkaita menetelmiä avaamaan kehollisia lukkoja ja jännityksiä, sekä poistamaan kehoon kertynyttä kuonaa. Hoito alkaa keskustelulla. Juttelemalla kartoitamme tilanteen, joka sillä hetkellä tuntuu ongelmalliselta tai kaipaa syvempää ymmärrystä.

Hoidon avulla voi käsitellä vaikeitakin mieltä askarruttavia asioita. Perinnehoito voi myös toimia tukenasi vaikean sairauden hoidon rinnalla.Tai ehkäpä kaipaat vain hetkeä itsellesi, hengähdystaukoa hektisestä arjesta? Sekin onnistuu täydellisesti perinnehoidon avulla.

Hoidon aikana voi ilmetä erilaisia tarpeita riippuen mitä siinä hetkessä tapahtuu:

– Joskus saatamme palata ajassa taaksepäin johonkin tapahtumaan, joka vaikuttaa elämäämme edelleen. Hoidossa menneisyyteen viedään parantavaa energiaa tai haetaan sieltä mukaan se, mitä tässä hetkessä tarvitaan. Voi nousta tarve päästää irti tai antaa anteeksi.

– Hoito voi auttaa sinua vapautumaan vanhoista kaavoista, jotka eivät enää palvele sinua.

– Hoidosta voit ammentaa voimaa muutoksiin. Saat myös apua löytääksesi sen, mikä on sinun elämässäsi oleellista juuri nyt.

– Hoidossa saat selkeää ohjausta ja tukea löytämään voimavarasi, sekä vapauttamaan luovuutesi ja rohkeutesi arjessa.

– Hoito avaa tunnelukkoja ja voimaannuttaa yksilöä kokonaisvaltaisesti, niin fyysisellä kuin sielullisellakin tasolla.

Juurakon Voiman Perinnehoito sopii kaikenikäisille vauvasta ikäihmisiin.

Hoidon hinta on 125 euroa ja se kestää noin 90 minuuttia.

Hoitoja on saatavissa Helsingissä ja Vihdissä. Kurssien ja tapahtumien aikana myös muualla Suomessa ja ulkomailla.

Saunahoito

Saunahoito on perinnehoito, joka tehdään saunatiloissa löylyn hengessä. Sauna on vahva muuntuminen tila. Sauna on puhdistava, irti pääsemisen, parantumisen ja voimaantumisen paikka. Sauna on paluuta kohtuun voidakseen saada mahdollisuuden uudistua ja syntyä uudelleen.

Saunahoito maksaa 185 € ja kestää noin 90 minuuttia. Hoito sisältää alkukeskustelun, kaikki hoitomateriaalit kuten vihdan ja loppukeskustelun, yrttiteetä tai virkistävää mehua.

 

Varataksesi tämän hoidon, ota yhteyttä!

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature