Äitiyden polulla kanssasi

Sopii kaikille äideille, riippumatta siitä, minkä ikäisiä lapsesi nyt ovat. Jos olet vielä postpartumin ajassa, niin fokusoimme siihen.

Äitiyden tärkeyttä ei juuri ollenkaan ymmärretä meidän nyky-yhteiskunnassamme. Kun sinusta tulee äiti, päällesi laskeutuu tuhansia jo etukäteen päätettyjä velvollisuuksia, jotka voivat aiheuttaa suurta stressiä, väsymystä ja vapauden puutteen tunnetta.

Äitiys tarkoittaa meidän kulttuurissamme sitä, että ”ei ole enää aikaa itselle”. Äitiyden on ymmärretty olevan tila, jossa omat unelmat törmäävät esteisiin ja niitä ei enää ole mahdollista toteuttaa äitiyden takia. Monilla naisilla äitiys vie elämästä seksuaalisen ilmaisun ja nautinnon. Jopa naiset, joiden unelma on nimenomaan saada lapsia, joutuvat kohtamaan ja kärsimään tämän ikävän asenteen yhteiskunnassamme: ”et tee töitä, olet vain kotiäiti.”

Miksi?

Kun nainen tulee äidiksi, hän kokee todella kokonaisvaltaisen muutoksen jo raskausaikana. Monet naiset kertovat, että jo ennen raskaaksi tulemista he tunnistavat muutoksen merkkejä. Äitiys on suuren portin avautuminen kohti mahtavaa itsensä toteutumista. Äitiys on puhdasta luonnon ilmaisua, jonka tarkoitus on nostaa tietoisuutta itsestäsi, omasta ruumis-sielu-kokonaisuudestasi. Yhteisöllisyyden puute ja äitiyden väärinymmärrys voivat aiheuttaa äitiyden polulla paljon ahdistusta ja yksinolon kokemuksia. Kaikki voi muuttua, kun saat yhteyden omaan kehoosi ja omaan äitiyden voimaasi, kun voit tuettuna kohdata vaikeudet, tulla kuulluksi ja nähdyksi ilman tuomitsemista.

Äitiys voi nostaa esiin myös oman lapsuutesi ikäviäkin kokemuksia, johon tarvitset tukea.

Oletko äiti? Olet tulevaisuuden kasvattaja, arvokas ja tärkeä, ja sinun ei ole tarkoitettu kulkea tätä matkaa yksin. Minä olen sinulle tukena paitsi omalla ammattitaidollani, myös suurella sydämellä, äidiltä äidille.

 

Varaa online-palvelu sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.
Varataksesi lähipalvelus Helsingin hoitohuoneelle – ota yhteyttä!