Palvelut ja hoidot

Kaikki hoidot pohjautuvat Ancestral Medicinen harjoittamiseen ja sen maailmankuvaan. Hoidoissa ja terapiaistunnoissa hyödynnän myös ammattitaitoani ja kokemustani kehoterapeuttina, kraniosakraalisen terapiasta. Hyödynnän myös äänityöskentelystä, vapaasta kirjoittamisesta, maalaamisesta, tanssimisesta ja monista ilmaisu taiteesta, sekä luontoyhteyden menetelmästä ja erityisesti ekosomaattista työskentelystä.

Hoitoja, opastusta ja mentorointia on saatavilla sekä vastaanotollani että etäohjauksessa.

-Jos haluat varata online konsultti, ole yhteydessä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

-Lähihoitoon voit varata sähköisen ajanvarauksen kautta:
ONLINE-AJANVARAUS

 

LUE LISÄÄ HOIDOISTA JA PALVELUISTA:

Tässä joitakin ideoita ja ajatuksia hoidoista. Myös vapaa teeman konsultaation kautta tuot esiin juuri siitä mitä on nyt sinulle on ajankohtaisin.

Elä omassa voimassa
(myös online)

Kaikille, jotka tarvitsevat tukea muutokseen, haastavaan elämäntilanteeseen, uupumukseen, rauhan tunteen löytämiseen, itsetuntemuksen ja luontoyhteyden löytämiseen, irti päästämiseen tai eteenpäin pääsemiseen.

LUE LISÄÄ

 

Embodying Nature®

Palauta yhteys kehoosi ja sen energiaan tämän työskentelyn avulla. Hyödynnämme kehotietoisuusmenetelmiä ja ekosomaattisia harjoitteita kehomuistiin jääneiden kokemuksien työstämiseen ja kyseisen muistin uudelleen mallintamiseen.

LUE LISÄÄ

 

Juureva hoito

Maadoittava ja rentouttava hoito poistaa jännityksiä, aktivoi aineenvaihduntaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

LUE LISÄÄ

 

Perinnehoito

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen parannushoito niin fyysisiin, psyykkisiin kuin henkisiinkin vaivoihin. Käytän hoidossa rumpua, savuja, ääniä, kehon kosketusta ja/tai painelua sekä yrttiöljyjä. Perinnehoito voidaan tehdä myös saunassa.

LUE LISÄÄ

 

Höyryhoito

Tunnetaan myös nimillä Yoni steam, Bajos ja V-sauna. Naisille tarkoitettu muinainen hoitorituaali, jossa höyryävän yrttivalmisteen annetaan vaikuttaa ja hoitaa lantionpohjan kautta.

LUE LISÄÄ

Menarke-tarina eli ensimmäisten kuukautisten tulo
(myös online)

Naisille ja tytöille, murrosiän ja teini-iän prosessin käsittelyyn sen aikana tai paljon myöhemminkin. Tutustumme syklisyyden voimaasi, kohtaamme tunteet ja parannamme tytön ja nuoren naisen sinussa.

LUE LISÄÄ

 

Oma synnytystarinasi
(myös online)

Kaikille äideille, riippumatta siitä kuinka kauan synnytyksestä / lapsen saamisesta on aikaa. Jokainen synnytys on ainutlaatuinen, ja on tärkeää voida kertoa oma tarinasi, tulla kuulluksi ja aidosti kohdatuksi. Autan sinua kohtamaan vaikeatkin tunteet, ja saat konkreettisia työkaluja omaan parantumiseen. Myös bonus- ja adoptioäitinä olet tervetullut käsittelemään omaa prosessiasi!

LUE LISÄÄ

 

 

Voimavaroja synnytykseen
(myös online)

Raskaana oleville, tutustumme raskauteen ja synnytykseen siirtymäriittinä esivanhempien ja luonnon viisauden näkökulmasta. Saat selkeitä työkaluja yhteyden luomiseen kohdussa olevan vauvasi kanssa ja ohjausta löytämään synnyttäjän voiman.

LUE LISÄÄ

 

Voimavuosien matkalla
(myös online)

Vaihdevuosi- ja esivaihdevuosi-ikäisille naisille. Niin kuin muitakaan elämän siirtymiä, tätäkään vaihetta ei ole tarkoitettu elää yksin. Autan sinua kohtaamaan kohtamaan tämän vaiheen haasteet niin, että opit oivaltamaan vielä syvemmin kuka olet, tuntemaan oman luontosi. Opit paljon käytännön vinkkejä sekä kehollisia harjoituksia joista saat tukea ja voimaa.

LUE LISÄÄ

 

Äitiyden polulla kanssasi
(myös online)

Äitiys on suuren portin avautuminen kohti mahtavaa itsensä toteutumista. Velvollisuudet ja vaatimukset, yhteisöllisyyden puute ja äitiyden väärinymmärrys voivat aiheuttaa ahdistusta ja yksinolon kokemuksia. Autan sinua luomaan yhteyden omaan kehoosi ja äitiyden voimaasi, ja tulet kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena äitinä kuin olet.

LUE LISÄÄ