Palvelut ja hoidot

Kaikki hoidot pohjautuvat Ancestral Medicinen harjoittamiseen ja sen maailmankuvaan. Hoidoissa ja terapiaistunnoissa hyödynnän myös ammattitaitoani ja kokemustani kehoterapeuttina ja kraniosakraalisen terapiasta. Hyödynnän myös äänityöskentelystä, vapaasta kirjoittamisesta, maalaamisesta, tanssimisesta ja monista ilmaisu taiteesta, sekä luontoyhteyden menetelmästä ja erityisesti ekosomaattista työskentelystä.

Hoitoja, opastusta ja mentorointia on saatavilla sekä vastaanotollani että etäohjauksessa.

-Jos haluat varata online konsultti, ole yhteydessä sähköpostitse kautta.

-Lähihoitoon voit varata sähköisen ajanvarauksen kautta: sähköpostitse

 

LUE LISÄÄ HOIDOISTA JA PALVELUISTA:

Tässä joitakin ideoita ja ajatuksia hoidoista. Myös vapaa teeman konsultaation kautta tuot esiin juuri siitä mitä on nyt sinulle on ajankohtaisin.

Juureva hoito

Maadoittava ja rentouttava hoito poistaa jännityksiä, aktivoi aineenvaihduntaa ja harmonisoi hormonitoimintaa.

LUE LISÄÄ

Perinnehoito

Kokonaisvaltainen ja yksilöllinen parannushoito niin fyysisiin, psyykkisiin kuin henkisiinkin vaivoihin. Käytän hoidossa rumpua, savuja, ääniä, kehon kosketusta ja/tai painelua sekä yrttiöljyjä. Perinnehoito voidaan tehdä myös saunassa.

LUE LISÄÄ

Höyryhoito

Tunnetaan myös nimillä Yoni steam, Bajos ja V-sauna. Naisille tarkoitettu muinainen hoitorituaali, jossa höyryävän yrttivalmisteen annetaan vaikuttaa ja hoitaa koko kehon lantionpohjan kautta.

LUE LISÄÄ

Hoivalaulu sessio (myös online)

Hoivalaulu sessio alkaa keskustelulla jossa kerrot tilanteestasi tai syy miksi halusit tulla. Sen jälkeen tuen sinua omaan äänen löytämiseen siinä hetkenä, ilman minkälaista suoritus painetta. Ajatuksena että saat kehollista tuntemusta äänesi läsnäolosta. Lopussa luon sinulle laulun joka syntyy sinulle siinä hetkessä. Voit hiljentyä ja kuunnella, levätä tai mukana jos siltä tuntuu. Jos olet kiinnostunut tulla mukaan. Ajanvaraus: sähköpostitse

Keskustelu luonnossa

Tapaamme lähimetsässä, luonnossa missä rauhallisesti kävelemme. Teemme vapaasti taukoja tarvittaessa. Siinä aikana, ennen kaikki, kuuntelen sinua. Mahdollisesti, ja riippuen tarpeistasi, voimme tehdä yksinkertaisia ekosomaattisia harjoitteita vapaasti liikkuen. Tapaaminen kestää noin 60 minuuttia. Ajanvaraus: sähköpostitse

Synnytystarinasi (myös online)

Kaikille äideille, riippumatta siitä kuinka kauan synnytyksestä / lapsen saamisesta on aikaa. Jokainen synnytys on ainutlaatuinen, ja on tärkeää voida kertoa oma tarinasi, tulla kuulluksi ja aidosti kohdatuksi. Autan sinua kohtamaan vaikeatkin tunteet ja löytämään yhteyttä omiin voimavaroihin. Myös bonus- ja adoptioäitinä olet tervetullut käsittelemään omaa prosessiasi!

LUE LISÄÄ

Voimavuosien matkalla
(myös online)

Vaihdevuosi- ja esivaihdevuosi-ikäisille naisille. Niin kuin muitakaan elämän siirtymiä, tätäkään vaihetta ei ole tarkoitettu elää yksin. Autan sinua kohtamaan tämän vaiheen haasteet niin, että opit oivaltamaan vielä syvemmin kuka olet, tuntemaan oman luontosi. Opit paljon käytännön asioita sekä kehollisia harjoituksia joista saat tukea ja voimaa.

LUE LISÄÄ

Äitiyden polulla kanssasi
(myös online)

Äitiys on suuren portin avautuminen kohti mahtavaa itsensä toteutumista. Velvollisuudet ja vaatimukset, yhteisöllisyyden puute ja äitiyden väärinymmärrys voivat aiheuttaa ahdistusta ja yksinolon kokemuksia. Autan sinua luomaan yhteyden omaan kehoosi ja äitiyden voimaasi, ja tulet kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena äitinä kuin olet.

LUE LISÄÄ