Minä, Gabriela

cropped-dsc_5079_s1.jpg

 

Nimeni on Gabriela Aldana-Kekoni ja olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen tanssi- ja ympäristötaiteilija, kehoterapeutti, joogaopettaja sekä perinteen kantaja ja välittäjä.
Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on myös tämä ruumis jossa asun. Luontoni on kotini.

Lapsuuden kokemuksiin perustuen minulle syntyi jo varhaisessa nuoruudessa tietty maailmankuva ja sielun käsitys, jotka ilmenevät myös nykyisessä elämässäni.

 Luonnon ja esivanhempien viisautta on ollut polullani se suuri avain ja selkäranka.

Muutin Suomeen vuonna 2000 ja siitä lähtien olen opiskellut myös suomalaista kansanperinnettä. Vuodesta 2012 aloin opiskella kalevalaista hengenperintöä ja luontoyhteyttä Johannes Setälän keskuksessa shamaanien Susanna Aarnion ja Johannes Setalan johdolla.

Katson ja koen maailmaa, on niin mahtavaa ja kaunis, on valmis ottamaan jokaisesta meistä vastaan, on täällä kaikki mitä tarvitsemme voida hyvin, yhdessä, mutta monista syistä maailmaa on mennyt eri suuntaan. Minulla on rehellinen ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten hyvinvointia. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää meiltä rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten.

Toteutan kutsumustani tarjoamalla kursseja, työpajoja, luentoja, koulutuksia, opastusta myös itse kehittämäni Transsitanssin ja- Luontojoogan ja erikoisesti naisille tarkoitetut Punainen Kuupolku ja Juuren läsnäolon palauttaminen- menetelmien kautta.

Olen kulkenut tätä polkua jo yli 22 vuotta ja tuntuu että intohimo, rakkaus ja luovuus tällä matkalla vain kasvavat! Joka päivä opin jotain uutta ja tiedostan, että muinainen viisaus on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

Haluatko ottaa yhteyttä? Laita viestiä: juurakonvoima (at) gmail.com