Gabriela Ariana

 

Nimeni on Gabriela Ariana ja olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Olen kehoterapeutti, joogaopettaja, parantaja, shamanismin perinteen kantaja ja välittäjä.
Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla.

Luonto on myös tämä ruumis jossa asun. Luontoni on kotini.

dsc_5079_s

Synnyin Chilessä jossa lapsuuden kokemuksiin perustuen minulle syntyi jo varhaisessa nuoruudessa tietty maailmankuva ja sielun käsitys, jotka ilmenevät myös nykyisessä elämässäni.

 Luonnon ja esivanhempien viisautta ovat olleet polullani se suuri avain ja selkäranka.

Muutin Suomeen vuonna 2000 ja siitä lähtien olen opiskellut myös suomalaista kansanperinnettä. 2012-2017 opiskelin Kalevalaista hengenperintöä ja rumpumeditaation opettajaksi Johannes Setälän keskuksessa shamaanien Susanna Aarnion ja Johannes Setalan johdolla.

Katson ja koen maailmaa, on niin mahtava ja kaunis, maa ottaa jokaisesta meistä vastaan, on täällä kaikki mitä tarvitsemme voida hyvin, yhdessä, mutta monista syistä maailma on mennyt kauas pois totuudesta siitä että olemme luonto ja yhteydessä toisemme kanssa ja että voimme voida hyvin ainoastaan jos luomme ja vahvistamme oma aito yhteys luonnon kanssa ja meidän välissä.

Minulla on aito ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten hyvinvointia. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää meiltä rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten.

Toteutan kutsumustani taiteeni  kautta  sekä myös tarjoamalla kursseja, työpajoja, luentoja, koulutuksia, opastusta ja mentorointia. Olen tarvittaessa myös mukana elämässäsi siirtymäriittien taitajana: nimeanto-seremoniat, häät, saattohoidot,  ensimmäisten kuukautisten tulo, pre-partum ja post partum, vaihdevuodet ja kaikissa muissa siirtymä tai muutosten tilanteissa jossa koet tarvitsevasi tukea.

Olen kulkenut tätä polkua jo yli 22 vuotta ja tuntuu että intohimo, rakkaus ja luovuus tällä matkalla vain kasvavat! Joka päivä opin jotain uutta ja tiedostan, että muinainen viisaus on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

Haluatko ottaa yhteyttä? Laita viestiä: juurakonvoima (at) gmail.com