Embodying soul, traumatyöskentelymenetelmä

Embodying Soul on Gabriela Arianan kehittämä traumatyöskentelymenetelmä, jonka pohjimmaisena ajatuksena on tehdä syvä prosessi, joka palauttaa kehon ja sen oman energian tietoisuuden. Prosessin tukena käytetään keskustelun lisäksi erilaisia kehotietoisuusmenetelmiä, kontaktihoitoja ja luonnonyhteyttä. Tarkoituksena on auttaa kehoa ymmärtämään eli kehollistamaan sitä, että tapahtuma, joka aiheutti trauman, on jo ohi. Looginen mieli voi ymmärtää tämän, mutta keho voi silti oireilla ja kärsiä tapahtuneesta. Oireilu jatkuu niin kauan, kunnes pystymme päästämään irti trauman jäljestä, tuntemaan että olemme turvassa omassa kehossa ja palaamaan omaan kehoon kokonaisvaltaisesti ja tietoisesti tässä ja nyt.

DSC_5413_sMinulla on aito ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten selviytymistä ja voimaantumista. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Paluu omaan kehoon on ensimmäinen askel kohti parantumista ja eheytymistä. Kannamme kehossamme omien kokemuksiemme lisäksi esivanhempiemme kokemusten jälkiä (epigeenit) jotka vaikuttavat meidän elämäämme joka hetki. Kehojemme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Kun palaamme omaan kehoomme, niin luonto meissä herää ja se antaa rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten. Olen kehittänyt traumatyöskentelyyn oman lähestymistapani ja menetelmäni, jossa käytetään luonnon yhteysmenetelmiä, erilaisia kehotietoisuustekniikoita, harjoitteita ja hoitoja.

Paluu kehoon

Kehomme on luonto ja se toimi luonnon lakien mukaisesti. Siksi tällä polulla koen, että luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on se ruumis, jossa asun. Tämä on totuus, jonka me ihmiset olemme jo liian kauan unohtaneet. Silti se asuu vahvana omassa kehossamme, koska keho kantaa, eikä se unohda mitään.

Jossain vaiheessa joku meidän esivanhemmistamme ymmärsi ja eli luonnon viisauden tietoisuudessa ja se riittää taustatietona kehossamme. Lisäksi meillä kaikilla on kokemus sikiövaiheesta oman äitimme vatsassa. Uskon, että ihminen kehittyy siellä täydellisessä vuorovaikutuksessa luonnon kanssa, luonnollisessa tilassa, sikiönä jokainen ihminen saa valmiudet ymmärtää luonnon viisautta.

Olen jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan nähnyt sen, millainen prosessi tapahtuu, kun ihminen alkaa huomioimaan omaa kehoaan ja olemaan tietoinen omasta kehostaan, sen syklisyydestä ja sen alkukantaisesta yhteydestä luontoon. Silloin avautuu mahdollisuus traumoista parantumiseen, oman elämän voimaan palautumiseen tai niin kuin esivanhemmat ilmaisivat: sielun palautumiseen. Kehon tietoisuuden vahvistaminen mahdollistaa turvallisen voimien (sielun) takaisin saamisen, toisin sanoen turvallisen, aidon ja pysyvän matkan parantumiseen ja eheytymiseen.

Sielun palautus eli shamanistinen traumatyöskentely tarvitsee nykymaailmassa, jossa yhteys luontoon on kätketty ihmisten arkielämästä, paljon pidempi prosessi kuin yksi rituaali. Täytyy työskennellä rauhallisesti ja tehdä prosessi oman kehon rytmejä ja tarpeita kunnioittaen, jotta voidaan parantaa sisäisiä juuriamme eli omaa hermostoamme, jonka kautta juurrutamme itseämme tähän maailmaan kaikkien muiden kehon solujen tueksi. Meidän kehomme tarvitsevat prosessin aikana kokea lempeyttä, hyväksyntää ja kannustusta. Niiden tulee luoda askel kerrallaan uudenlainen ja luonnollinen kokemus, joka kutsuu ja kannustaa olemaan läsnä omassa kehossa ja aidosti suhteessa kaikkiin ympärillä oleviin ja luottaen omiin voimiin eli itseensä.

 

>>>Yhden kerran Embodying Soul -sessio voi antaa joitakin työkaluja esimerkiksi stressin hallintaan, mutta syvä ja toimiva traumatyöskentely tarvitse pidemmän prosessin.

Yksi sessio maksaa 120€ (kaksi tuntia)

3 sessiota 320€ (kaksi tuntia jokainen)

5 sessiota 525€ (kaksi tuntia jokainen)

>>>Embodying soul sessiot voi varata ottamalla yhteyttä tämän linkin kautta:

Ota yhteyttä/ Ilmoittaudu

Tai voit laittaa suoraan sähköposti viesti: juurakonvoima (at) gmail.com