Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Transsitanssin polku®

26.10.2019 @ 12:00 - 26.6.2020 @ 17:00

Tapaamme kerran kuukaudessa 8 kuukauden aikana, luonnossa The Dragon Templessä. Ohjelma tarjoa sinulle mahdollisuus saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseään tuntemiseen, oman kehon tietoisuuteen, luovuuden herättämiseen, itse ilmaisun vahvistamiseen, parantumiseen, oman äänen pois kuulemiseen, intuition syventämiseen ja yhteyden löytämiseen. Ohjelma on kokonaisvaltainen paluu kotiin, paluu omaan kehoon.
Kurssi sopii kaikille iästä riippumatta.
Myös, jos olet töissä kasvatuksen tai terveyden alalla, olet hoitaja, parantaja tai taiteilija tämä polku voi tarjota sinulle uusia työkaluja omaan työhön.

Kokoonnumme Lokakuusta 2019 Kesäkuuhun 2020 yhteensä 8 kertaa kerran kuukaudessa seuraavaksi:
26.10 I Sielunkäsitys, transsi, juuret.
30.11 II Luonnon herätys
18.1 III Oman tanssin synnyttäminen
15.2 IV Parantaja minussa
14.3 V Oman laulun synnyttäminen transsitanssin avulla.
18.4 VI Tiedon haku transsitanssin kautta.
16.5 VII Haltija, syventävä transsitanssi työskentely.
27.6 VIII Esivanhempien ketjun puhdistus/syventävä transsitanssi työskentely.

Kokoontumiset ovat kello 12-17.
Paikalle pääset omalla autolla tai junalla Karjaan asti josta mahdollista järjestä kurssin osallistujille kyytiä kurssin paikalle (10€ meno-paluu)

>>>Transsitanssin polku on ohjelma joka pohjautuu shamanistisen maailmaan kuvaan<<<

Transsitanssin polku-ohjelma maksaa yhteensä 565€ (Jos haluat maksaa erissä kerro ilmoittautuessa, kiitos.) Ja 485€ työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Yhteensä: 40 hours.

Ilmoittautuminen:

***Ilmoittautuminen: laita viesti juurakonvoima@gmail.com jonka jälkeen voit maksaa varausmaksu 75€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viesti: Transsitanssin polku2019 (varausmaksu lasketaan pois kurssin kokonaisesta maksusta. Varausmaksu ei palautetaan)
Loput maksusta samalle tilille 5.10.2019 mennessä.
*Jos maksat erissä niin maksat loput erä päivien mukaisesti.

***Paikalle pääset omalla autolla sekä junalla Karjaan asti josta järjestetään kyytiä tarvittaessa.

Kurssin opettaja on Gabriela Ariana, chileläissyntyinen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Koulutettu kehoterapeutti, joogaopettaja ja lapsuudesta saakka perinteen kantajaksi ja välittäjäksi sekä myös Suomessa vuodestä 2012 kouluttautunut Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettajaksi Johannes Setalan keskuksessa (Centre for Finno-Ugric and Artic Shamanism).

Transsitanssista hieman:
Sana transsi tulee latinan kielen verbistä ”transire”: kulkea, siirtyä, mennä läpi, mennä vielä pidemmälle. Transsitanssi antaa mahdollisuuden ylittää ilmeisen rajat ja luoda syväyhteyden todelliseen minuuteen. Kun maadoitumme omaan kehoomme, luomme yhteyden omaan luontoomme.
Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta.
Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta. Keho hoitaa itse itseään kun annamme sille mahdollisuuden toimia luonteensa mukaan, ilman egon häirintää.

Tietoisuus kehosta, mielestä ja tunteista kietoutuvat transsitanssissa ajattomaan tilaan, jossa sielulla on lupa ilmentää itseään vapaasti.

Tiedot

Alkaa:
26 lokakuun @ 12:00
Loppuu:
26.6.2020 @ 17:00
Kotisivu:
https://juurakonvoima.com/transsitanssi/

Tapahtumapaikka

The Dragon Temple
fagerviksvägen 1395
Fagervik, 10250 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Juurakon Voima
Sähköposti:
juurakonvoima@gmail.com
Kotisivu:
www.juurakonvoima.com