Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naishaltiat kalevalaisessa hengenperinnössä

elokuu 4 @ 12:00 - 18:00

NAISHALTIJAT UGRILAISESSA SHAMANISMISSA JA KALEVALAISESSA HENGENPERINNÖSSÄ

”Metsän tyttö,
Mieli neiti,
Tuulen tytär,
Ilman Immen ainokainen!”

”Luonnotar, Päivätär, Kuutar, Mielikki Metsän Emä, Ilman Impi, Maaemonen, Veen Emonen, Kivutar, Akka, Mielotar, Hongatar ja Tuonen Tytti – Naiset luonnon jumaluuksina ja haltiavoimina kalevalaisessa hengenperinnössä ja suomalais-ugrilaisessa samanismissa”

Kurssin aikana käydään läpi teoriassa ja syvennetään perinteisillä menetelmillä näitä teemoja. Harjoittelemme mm. rumpumeditaatiota, transsitanssia ja muita luontoyhteysmenetelmiä.
Kurssi on tarkoitettu naisille.

Kurssin osallistumismaksu on 145€ / 120€ (työttömille, opiskelijoille, eläkeläisille)

***Ilmoittautuminen: laita viesti juurakonvoima@gmail.com, jonka jälkeen voit maksaa varausmaksun 55€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viestikenttään: Naishaltiat/varausmaksu (varausmaksua ei palauteta).
Loput maksusta samalle tilille 20.7.2019 mennessä.
***Peruutusehdot löydät Juurakon Voiman sivuilta:
https://juurakonvoima.com/kurssit-ja-tapahtumat/
***Lisätiedot kurssista: juurakonvoima@gmail.com
Pohjoinen Pirtin ravintola tarjoa herkullista lounasta, myös kasvisvaihtoehtoja. Voit varata lounaan laittamalla viestin: info@luonnonhelmassa.fi

*Kurssin ohjaajat*

Susanna Aarnio: FM (uskontotiede, ekologia ja evoluutiobiologia), pohjoisen perinteen kantaja, kuvataiteilija, itkijä, ammattiluontokuvaaja sekä Johannes Setälä-Keskuksen (Centre For Finno-Ugric and Arctic Shamanism) johtaja ja pääopettaja. Lisäksi hän on neljän lapsen äiti.
Parhaiten Susannaa kuvaa hänen oma tunnuslauseensa, jonka mukaan ”ihmisten tärkeimpiä elämäntehtäviä on tulla hyviksi esivanhemmiksi.” Susanna pyrkii kaikessa työssään palauttamaan lajitovereilleen luonnontajua eli luonnon monimuotoisuuden (kaikkien lajien sukupolville) suojelevaa, säilyttävää arkaaista maailmankuvaa.
Lisätiedot Johannes Setalan keskuksesta: https://johannessetalacentre.fi

Gabriela Ariana: Chileläissyntyinen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Koulutettu kehoterapeutti, joogaopettaja ja lapsuudesta saakka perinteenkantajaksi ja välittäjäksi sekä myös Suomessa vuosina 2012-2017 kouluttautunut kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja Johannes Setalä- keskuksessa (Centre for Finno-Ugric and Arctic Shamanism).
Lisätiedot Juurakon Voimasta:
https://juurakonvoima.com

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 4
Aika:
12:00 - 18:00
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://juurakonvoima.com/naishaltiat-kalevalaisessa-hengenperinossa/

Tapahtumapaikka

Nuuksion Taika
Paratiisintie 115
Vihti, 03300 Suomi
+ Google Map

Järjestäjät

Juurakon Voima
Johannes Setälä-keskus