Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

elokuu 2019

Naishaltiat kalevalaisessa hengenperinnössä

elokuu 4 @ 12:00 - 18:00
Nuuksion Taika, Paratiisintie 115
Vihti, 03300 Suomi
+ Google Map

”Metsän tyttö,
Mieli neiti,
Tuulen tytär,
Ilman Immen ainokainen!”
”Luonnotar, Päivätär, Kuutar, Mielikki Metsän Emä, Ilman Impi, Maaemonen, Veen Emonen, Kivutar, Akka, Mielotar, Hongatar ja Tuonen Tytti - Naiset luonnon jumaluuksina ja haltiavoimina kalevalaisessa hengenperinnössä ja suomalais-ugrilaisessa samanismissa”

Lue lisää »

Transsitanssi session at The Dragon Temple

elokuu 20 @ 17:30 - 19:30
The Dragon Temple, fagerviksvägen 1395
Fagervik, 10250 Suomi
+ Google Map

Transsitanssin kautta matkustat omaan kehoon josta syntyvät ikiomat voimaannuttavat liikkeet.

Lue lisää »

lokakuu 2019

Valo ja varjo minussa, viikonloppu retriitti

lokakuu 5 - lokakuu 6
Nuuksion Hotelli, Nuuksiontie 82, FI-02820
Espoo, Suomi
+ Google Map

Tervetuloa sinulle sisko, voimaannuttavalle ruskanajan retriitille. On sadankorjuun aika! Aika antaa sen mennä, mitä et enää tarvitse ja on aika arvostaa ja juhlia sitä, mikä meissä on hyvää ja arvokasta.

Lue lisää »

Punainen Kuupolku: Syklisyys ja naisen voima

lokakuu 12 @ 08:00 - 17:00

Punainen Kuupolku on matka syvälle nais-itseemme, kuun- ja kuukautiskierron polkua pitkin. Sen kulkeminen opettaa meidät elämään tietoisena sykleistämme ja kuinka jokaisesta syklin vaiheesta löytyy viisauden viesti ja oman voiman herätyksen mahdollisuuta jonka kautta voimme toteuttaa  vaiheesta vaiheeseen enemmän ja ennemmän itseämme. 

Lue lisää »

Transsitanssin polku®

27.10.2019 @ 12:00 - 27.6.2020 @ 17:00
The Dragon Temple, fagerviksvägen 1395
Fagervik, 10250 Suomi
+ Google Map

Tapaamme kerran kuukaudessa 8 kuukauden aikana, luonnossa The Dragon Templessä. Ohjelma tarjoa sinulle mahdollisuus saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseään tuntemiseen, oman kehon tietoisuuteen, luovuuden herättämiseen, itse ilmaisun vahvistamiseen, parantumiseen, oman äänen pois kuulemiseen, intuition syventämiseen ja yhteyden löytämiseen.

Lue lisää »

Naisten voimapiiri: Kekri

lokakuu 31 @ 17:30 - 20:30

Tervetuloa kaikki naiset, 31.10 on kolmas sadonkorjuun juhla, esivanhempiemme juhla. Tässä piirissä otamme hetki itsellemme naisina pois arjen rasituksista voida olla ihan täysin nais-energian äärellä. Käännämme katse kohti itseään ja omaan esi-äitilinjaan. Kunnioitusta ja kiitollisuutta osoittaen puhdistamme, parantamme, voimaannumme

Lue lisää »

marraskuu 2019

Syntyset ja vetyset: Itkuvirsikurssi

marraskuu 9 @ 11:00 - 17:00
Helsingin Rudolf Steiner Koulu, Paraistentie 3 A
Helsinki, 00280 Suomi
+ Google Map

Kurssilla tutustumme karjalaiseen itkuvirsiperinteeseen ja pohdimme nykyitkujen mahdollisuuksia terapeuttisena, ennaltaehkäisevänä ja puhdistavana perinnemuotona. Avaudumme itkuvirsien maailmaan yksinkertaisten liike-hengitys-ääni-harjoitusten ja transsitanssin avulla.

Opettelemme itkumelodian muodostamista ja oman henkilökohtaisen itkukielen hahmotusta (itkuaihe, itkupolku ja itkumelodian löytäminen). Pohdimme myös kollektiivisen itkun ja sen avulla yhteisön hoitamisen mahdollisuuksia. Ei pidä myöskään unohtaa kiitollisuus- ja iloitkuja!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat