Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

lokakuu 2019

Valo ja varjo minussa, viikonloppu retriitti

lokakuu 5 - lokakuu 6
Rusutjärvi, etelä-suomi Suomi + Google Map

Tervetuloa sinulle sisko, voimaannuttavalle ruskanajan retriitille. On sadankorjuun aika! Aika antaa sen mennä, mitä et enää tarvitse ja on aika arvostaa ja juhlia sitä, mikä meissä on hyvää ja arvokasta.

Lue lisää »

Punainen Kuupolku: Syklisyys ja naisen voima

lokakuu 12 @ 08:00 - 17:00

Punainen Kuupolku on matka syvälle nais-itseemme, kuun- ja kuukautiskierron polkua pitkin. Sen kulkeminen opettaa meidät elämään tietoisena sykleistämme ja kuinka jokaisesta syklin vaiheesta löytyy viisauden viesti ja oman voiman herätyksen mahdollisuuta jonka kautta voimme toteuttaa  vaiheesta vaiheeseen enemmän ja ennemmän itseämme. 

Lue lisää »

Transsitanssin polku®

27.10.2019 @ 12:00 - 27.6.2020 @ 17:00
The Dragon Temple, fagerviksvägen 1395
Fagervik, 10250 Suomi
+ Google Map

Tapaamme kerran kuukaudessa 8 kuukauden aikana, luonnossa The Dragon Templessä. Ohjelma tarjoa sinulle mahdollisuus saada vankkaa kokemusta transsitanssin perusteihin ja transsitanssin työkaluna syvempään itseään tuntemiseen, oman kehon tietoisuuteen, luovuuden herättämiseen, itse ilmaisun vahvistamiseen, parantumiseen, oman äänen pois kuulemiseen, intuition syventämiseen ja yhteyden löytämiseen.

Lue lisää »

Naisten voimapiiri: Kekri

lokakuu 31 @ 17:30 - 20:30

Tervetuloa kaikki naiset, 31.10 on kolmas sadonkorjuun juhla, esivanhempiemme juhla. Tässä piirissä otamme hetki itsellemme naisina pois arjen rasituksista voida olla ihan täysin nais-energian äärellä. Käännämme katse kohti itseään ja omaan esi-äitilinjaan. Kunnioitusta ja kiitollisuutta osoittaen puhdistamme, parantamme, voimaannumme

Lue lisää »

marraskuu 2019

Syntyset ja vetyset: Itkuvirsikurssi

marraskuu 9 @ 11:00 - 17:00
Helsingin Rudolf Steiner Koulu, Paraistentie 3 A
Helsinki, 00280 Suomi
+ Google Map

Kurssilla tutustumme karjalaiseen itkuvirsiperinteeseen ja pohdimme nykyitkujen mahdollisuuksia terapeuttisena, ennaltaehkäisevänä ja puhdistavana perinnemuotona. Avaudumme itkuvirsien maailmaan yksinkertaisten liike-hengitys-ääni-harjoitusten ja transsitanssin avulla.

Opettelemme itkumelodian muodostamista ja oman henkilökohtaisen itkukielen hahmotusta (itkuaihe, itkupolku ja itkumelodian löytäminen). Pohdimme myös kollektiivisen itkun ja sen avulla yhteisön hoitamisen mahdollisuuksia. Ei pidä myöskään unohtaa kiitollisuus- ja iloitkuja!

Lue lisää »

huhtikuu 2020

Kohdun muisti: Juuren läsnäolon palauttaminen

24.4.2020 @ 17:00 - 26.4.2020 @ 15:00
Kolin Keidas, Ylä-kolintie 12 B, 83960 Lieksa, Ylä-kolintie 12 B
Lieksa, 83960 Suomi
+ Google Map

Viikonlopun aikana teemme liike-hengitys harjoitteita, transsitanssimme, laulamme, puhumme ja kuuntelemme toisiamme, saunomme, lepäämme...Olemme sekä sisällä että ulkona joten muista ottaa sään mukaiset vaatteet♥
Kurssi pohjautuu luonnon ja esivanhempiemme viisauteen sekä shamaanistisen maailmankuvaan.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat