Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi

elokuu 2020

Äitienpiirin ohjaajakoulutus

29.8.2020 klo 11:00 - 12.12.2020 klo 17:00
Kätilötalo, Kajanuksenkatu 4, Töölö
Helsinki, Uusimaa Suomi
+ Google Map

Raskaana olevien, äiti-vauvan ja voimaannuttavan äitiyden puolesta perinteinen naistenpiirin ohjaajakoulutus.

Tämän koulutuksen kautta saat perus työkaluja, joiden avulla voit ohjata turvallisesti naisten piirejä raskaana oleville naisille ja äiti-vauva ryhmille. Koulutus pohjautuu luonnon viisauteen ja työskentelyyn esivanhempiemme maailmankuvan mukaisesti. Koulutus on syvä prosessi joka elämme naisten piirissä luonnon ja omien syklien ymmärtäen sekä menemme syvälle mm, sielun käsitykseen raskauden aikana, synnytyksessä ja post-partum aikana.

Käsittelemme tärkeitä teemoja naistenpiirin ohjaamista ajatellen ja opimme erilaisia tekniikoita ja harjoitteita. Teemoja ovat mm. juurtuminen, sielun käsitys, puhdistus, suojaus, shamanistinen meditaatio, voimaantuminen ja piiri hoitomuotona...

Lue lisää »

lokakuu 2020

Naisten Voimapiiri koulutus: siirtymäriitit

9.10.2020 klo 17:00 - 16.5.2021 klo 20:00
Kolin Keidas ja Nuuksion Taika

Juurakon Voiman Naisten Voimapiirin koulutus on suunniteltu vastaanottamaan kasvava tarvetta ja kutsumusta joka monet naiset kokevat: oppia työkaluja ja saada kokemusta siitä miten voit auttaa, tukea, kannustaa toisia naisia ja näin luoda yhdessä selkeä ja suora toiminta ihmisten ja luonnon selviytymiseen ja voimaantumiseen kannalta. Koulutukseen olet tervetullut myös jos haluat syventää ymmärrystä itsestä naisena vaikka et olisi tällä hetkellä kiinnostunut pitämään voimapiirejä muille naisille. Ehkä sinulla on tytär, kummityttö, tai olet koulun opettaja ja haluaisit tarjota heille erilainen, kannustavammin ja voimaanutavammin kasvatuksen naisen olemisesta ja luonnosta.

Koulutus koostu yhdestä kolmen päivän retriitistä Kolin maisemissa ja 5 viikonloppu-tapaamisista Nuuksiossa, yhteensä 120 tuntia lähiopetusta. Lisäksi harjoitelu jakso ja lopputyö, mikäli haluat alkaa pitää voimapiirejä.

Lue lisää »

maaliskuu 2021

Yhdessä surun rannoilla

6.3.2021 klo 11:00 - 7.3.2021 klo 18:00
Nuuksion Taika, Paratiisintie 115
Vihti, 03300 Suomi
+ Google Map

YHDESSÄ SURUN RANNOILLA on retriitti sinulle, joka kohdat tai olet kohdannut työssään, myös vapaaehtoistyössä, kuolemaa ja suuria menetyksiä ja haluat saada työkaluja auttamaan muita näissä tilanteissa ja samalla pidä huolta itsestäsi. Opimme tapoja ja työkaluja olla surun kanssa esim, kuolevan ihmisen tai lapsensa menettäneen kanssa. Teemme luontoyhteys harjoitteita metsässä , veden ja tulen äärellä, vahvistamaan elämän ja oman läsnäolon tietoisuutta. Ennen kaikkea olemme kuitenkin retriitissä yhdessä, antaen itsellemme luvan hengittämiseen, pehmentymiseen, maadoittumiseen ja lepoon.
Pohjana tälle retriittille ovat kuoleman ja -sielunkäsitystä perinteisen esivanhempien ja luonnon maailmankuvan mukaisesti, sekä ekosomaattinen liiken ja energia työskentelyä.

Lue lisää »

toukokuu 2021

Luonto minussa: Transsitanssi ja Arkaainen laulu/Kolilla

28.5.2021 klo 16:00 - 30.5.2021 klo 15:00
Kolin Keidas, Ylä-kolintie 12 B, 83960 Lieksa, Ylä-kolintie 12 B
Lieksa, 83960 Suomi
+ Google Map

Luonto minussa-kurssi on luontoyhteyden viikonloppu transsitanssin ja arkaainen laulun kautta, jonka vietämme Pohjois-Karjalassa, Kolin maisemissa, metsän sylissä.
Viikonloppu on avoin kaikille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun ja/tai luonnon äänien kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta.
Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta.
Arkaainen laulu syntyy oman ruumin yhteydestä, osana transsitanssin ilmaisusta, vahvasta yhteydestä omaan juureen, jonka kautta kehollistamme olevamme osaa pitkästä esivanhempien ketjusta ja luonnon voimista.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat