Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

elokuu 2020

Kohdun muisti: Juuren läsnäolon palauttaminen

14.8.2020 klo 17:00 - 16.8.2020 klo 15:00
Kolin Keidas, Ylä-kolintie 12 B, 83960 Lieksa, Ylä-kolintie 12 B
Lieksa, 83960 Suomi
+ Google Map

Viikonlopun aikana teemme liike-hengitys harjoitteita, transsitanssimme, laulamme, puhumme ja kuuntelemme toisiamme, saunomme, lepäämme...Olemme sekä sisällä että ulkona joten muista ottaa sään mukaiset vaatteet?
Kurssi pohjautuu luonnon ja esivanhempiemme viisauteen sekä shamaanistisen maailmankuvaan.

Lue lisää »

Voimavuosien siirtymäseremonia

23.8.2020 klo 16:00 - 20:00
Nuuksion Taika, Paratiisintie 115
Vihti, 03300 Suomi
+ Google Map

Se mitä kutsutaan vaihdevuodeksi, kutsun Voimavuosiksi.
Tämä siirtymäseremonia auttaa sinua näkemään tämä vaihe uudella ja voimaannuttavalla tavalla, esivanhempiemme maailman kuvan ja luonnon viisauden mukaisesti. Luomme yhdessä piirin jossa "sukellamme" tähän vaiheeseen voimiin tanssin, saunomisen kautta sekä rummun ja laulun kannustamana. Olemme luonnon sylissä jossa kaikki elementit ovat läsnä. Syömme ja juhlimme yhdessä tämä suuri hetki naisen elämässä.

Lue lisää »

Äitienpiirin ohjaajakoulutus

29.8.2020 klo 11:00 - 12.12.2020 klo 17:00
Kätilötalo, Kajanuksenkatu 4, Töölö
Helsinki, Uusimaa Suomi
+ Google Map

Raskaana olevien, äiti-vauvan ja voimaannuttavan äitiyden puolesta perinteinen naistenpiirin ohjaajakoulutus.

Tämän koulutuksen kautta saat perus työkaluja, joiden avulla voit ohjata turvallisesti naisten piirejä raskaana oleville naisille ja äiti-vauva ryhmille. Koulutus pohjautuu luonnon viisauteen ja työskentelyyn esivanhempiemme maailmankuvan mukaisesti. Koulutus on syvä prosessi joka elämme naisten piirissä luonnon ja omien syklien ymmärtäen sekä menemme syvälle mm, sielun käsitykseen raskauden aikana, synnytyksessä ja post-partum aikana.

Käsittelemme tärkeitä teemoja naistenpiirin ohjaamista ajatellen ja opimme erilaisia tekniikoita ja harjoitteita. Teemoja ovat mm. juurtuminen, sielun käsitys, puhdistus, suojaus, shamanistinen meditaatio, voimaantuminen ja piiri hoitomuotona...

Lue lisää »

lokakuu 2020

Naisten Voimapiiri koulutus: siirtymäriitit

9.10.2020 klo 17:00 - 16.5.2021 klo 20:00
Kolin Keidas ja Nuuksion Taika

Juurakon Voiman Naisten Voimapiirin koulutus on suunniteltu vastaanottamaan kasvava tarvetta ja kutsumusta joka monet naiset kokevat: oppia työkaluja ja saada kokemusta siitä miten voit auttaa, tukea, kannustaa toisia naisia ja näin luoda yhdessä selkeä ja suora toiminta ihmisten ja luonnon selviytymiseen ja voimaantumiseen kannalta. Koulutukseen olet tervetullut myös jos haluat syventää ymmärrystä itsestä naisena vaikka et olisi tällä hetkellä kiinnostunut pitämään voimapiirejä muille naisille. Ehkä sinulla on tytär, kummityttö, tai olet koulun opettaja ja haluaisit tarjota heille erilainen, kannustavammin ja voimaanutavammin kasvatuksen naisen olemisesta ja luonnosta.

Koulutus koostu yhdestä kolmen päivän retriitistä Kolin maisemissa ja 5 viikonloppu-tapaamisista Nuuksiossa, yhteensä 120 tuntia lähiopetusta. Lisäksi harjoitelu jakso ja lopputyö, mikäli haluat alkaa pitää voimapiirejä.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat