Ancestral medicine naisille, johdantokurssi On-line

ANCESTRAL MEDICINE NAISILLE johdantokurssi perustuu ja inspiroidu esi-äitiemme lääketieteeseen.
Tämä kurssi on omistettu ja kehitetty kaikkille naisille jotka ovat kiinnostuneita tietämään luonnollisista vaihtoehdoista oman terveyden ylläpitoa varten. On olemassa suuri esi-äititieto, joka on peräisin tuhansista vuosista sitten ja joka on myös vaikuttanut useita vaihtoehtoisen lääketieteen aloja. Tämä kurssi on johdanto tähän tietoon ja samalla selkeä opas kuinka voit aloittaa tämän tiedon harjoittaminen omassa elämässäsi.

Kurssi tapahtuu verkossa. Kurssi on kuitenkin reaaliajassa ja näin interaktiivinen. Se eroaa tallennetuista verkkokursseista, joissa osallistujien ja kurssin vetäjän välissä ei ole vuorovaikutusta.
Tapaamme Zoomin 120 minuutin istunnoissa kerran viikossa.
Saat myös sähköpostitse tietoa suoritettavista harjoituksista ja tehtävistä jotka edes auttavat prosessissasi ja olemme yhteydessä WhatsApp-ryhmän kautta tapaamisten välissä.
Kurssin aikana on suositeltavaa että kirjoitat päiväkirjan jossa rekisteröit kurssien ajan oivalluksia, harjoitukset, omia kokeilu reseptit, jne.

Tämän tiedon välittäminen on minusta pyhä tehtävä, sillä olemme tekemisessä luonnon kanssa, yhdistymme esi-äiteihin ja Maahan tämän tiedon herättämisen ja harjoittamisen kautta.

Osallistuminen kurssille merkitsee kattavaa käsitystä tekemästämme johon kuuluu sielun (energian) ymmärtäminen ja josta puhumme tällä kurssilla. Se ei tarkoita velvollisuutta harjoittaa tai edes uskoa tähän maailmankatsomukseen, mutta se tulee olemaan työssämme ja kurssin harjoituksissa läsnä.

Ajatuksena on, että tapaamisten aikana koet voivasi osallistua ja että tunnet olosi mukavaksi voida kysyä ja puhua aiheista, joita tarvitset. Tässä mielessä sitoudumme suhtautumaan kunnioituksella keskenämme ja kunnioittamaan yksi tarkeimmista parantajan etiikkaan periaate, elikkä vaitiolovelvollisuus, mitä keskustellaan paranemispiirissä jää piiriin.

Ohjelma:
Ensimmäinen tapaaminen
– Tutustumme
-Hengitämme yhdessä
-mikä on ancestral healing, parantava ympyrä, olen luonto-käsitys.
-työskentely lääkekasvien kanssa.
-Oman lääkkeen istuttaminen ja kuinka sitä ravitsen, perustiedot kommunikoinnista kasvien kanssa, oma juurtuminen, kasvien energiahoito.
-Tässä istunnossa puhumme ensimmäisestä ryhmästä yrttejä ja kukkia, jotka edistävät naisten terveyttä ja paranemista.
-Kuinka valmistaa infuusiota, kylpy- ja jalkakylpy.

Toinen tapaaminen
-Kuukautisten, kuun- ja auringon syklejä
-Toinen ryhmä yrttejä ja kukkia, jotka edistävät naisten terveyttä ja paranemista.
-Miten tehdä yrttiöljyä ja emätinpuikkoja
-Lantion maljan alueen hyvinvointia edistävät harjoitukset.
-Vatsan itsehieronta (1)
-Rebozon käyttö apuna eri tapauksissa.

Kolmas tapaaminen
-Kuinka tehdä parantavia voiteita
-Höyrykylpy naisille
-Yrtit saunassa
-Itsehieronta vatsalle (2)

Neljäs tapaaminen
Tässä tapaamisessa perehdymme stressiin ja hormonitasapainoon sekä mahdollisuuksia hoitaa niihin liittyvät oireet luonnollisesti.
Opimme myös yksinkertainen harjoitussarjan stressin ja/tai hormonaalisten muutosten tueksi: esimerkiksi kuukautisten edeltävän aikaan, post-partum aikaan, voimavuosiin (menopaussi) …

Kurssi koostuu:
-8 tuntia verkko-opetusta
-2 tuntia henkilökohtaista istuntoa Gabrielan kanssa
-Tuki WhatsAppin kautta kurssin neljän viikon aikana.

Kurssin maksaa 124 € (sis. Alv sisältää 24%)
Työttömille, opiskelijoille tai eläkeläisille 85€
Tapaamispäivät: Tiistaisin 5, 12.5, 19 ja 26.5.5 kello 18 – 20.

Jos haluat ilmoittautua tai saada lisätietoja kurssista, ota yhteyttä!