Äitien piiri ohjaajakoulutus

Raskaana oleville ja äiti-vauvan perinteisen naistenpiirin ohjaajakoulutus I

Tämän koulutuksen kautta saat perus työkaluja, joiden avulla voit ohjata turvallisesti naisten piirejä raskaana oleville naisille ja äiti-vauva ryhmille. Koulutus pohjautuu luonnon viisauteen ja työskentelyyn shamanistisen maailmaan kuvaan mukaisesti. Koulutus on syvä prosessi joka elämme naisten piirissä luonnon ja omien syklien ymmärtäen sekä menemme syvälle mm, sielun käsitykseen raskauden aikana, synnytyksessä ja post-partum aikana.

Käsittelemme tärkeitä teemoja naistenpiirin ohjaamista ajatellen ja opimme erilaisia tekniikoita ja harjoitteita. Teemoja ovat mm. juurtuminen, sielun käsitys, puhdistus, suojaus, shamanistinen meditaatio, voimaantuminen ja piiri hoitomuotona.

Ensimmäinen tapaaminen: OLEN LUONNOTAR

– Nainen shamanistisessa maailmaan kuvassa
-Juurtuminen (maadoittaminen), merkitys, kehollisia harjoituksia, hoitona
-Sielunkäsitys, esivanhemmat, äidin sielu – vauvan sielu
-Piirityöskentely, asettautumien, ilmansuunnat, ylinen, keskinen ja alinen
-Puhdistusteknikoita itselle ja äideille
-Kannustus: soitimen ja laulun voima piirissä, raskaudessa, synnytyksessä
-shamanistinen meditaatio piirin ohjaamisessa

Toinen tapaaminen: ESIÄITIEN KETJUSSA

-Juurtuminen II, kehollisia teknikoitta, hoito muille
-Täysikuu, hedelmällisyys, äitiyden voima: merkitys, kehollisia harjoituksia
-Omaan esiäitien ketjuun yhteyden ottamista, puhdistumista ja työskentelyä
-Savi-rituaali
-Suojaus
-Piirin työskentely II, voimien nosto ja karkotukset – piiri hoitomuotona
-Shamanistinen meditaatio piirin ohjaamisessa II
Kolmas tapaaminen: LUOJATAR

-Juurtuminen: Transsitanssi I
-Elementtien kanssa työskentely piirissä
-Piirin työskentely: tunteiden käsittely, energia työskentely.
-Rentoutusteknikoita piirissä: lepo asennossa, ketjuna, peilinä
-Laulun voima piirissä
-Virtaus


Neljäs tapaaminen: 

-Tässä tapaamisessa käymme läpi luonnon helmassa kaiken sen mitä edellisissä tapaamisissa olemme harjoitelleet
-Harjoitamme luonnonyhteyden menetelmiä
-Vihkimysseremonia

Koulutuksen kesto on 4 kuukautta+harjoittelu raportti ja loppu essee.

Tapaamisia on kerran kuukaudessa 5,5 tuntia kerrallaan. Viimeisellä kerralla olemme ulkona luonnossa. Tapaamisten välissä olemme yhteydessä sähköpostin kautta. Loppu essee luovutetaan viimeistään viikkoa ennen neljättä tapaamista.

Koulutus maksaa 295 euroa (sis.alv 24%) Voit maksaa myös jokaisen tapaamisen erikseen hintaan 75 euroa (sis. alv 24%). Hinta sisältää opetuksen, työskentelymateriaalit (yrtit, savi, mm.) jokaiselle tapaamiselle ja vihkimysseremonian.

Tarjolla on luomuteetä ja pientä purtavaa ta

paamisten aikana.

Ohjaajana toimii Gabriela Ariana

gabijooga

Nimeni on Gabriela Ariana ja olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Olen kehoterapeutti, joogaopettaja, parantaja, shamanismin perinteen kantaja ja välittäjä.
Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on myös tämä ruumis jossa asun. Luontoni on kotini.

Synnyin Chilessä jossa lapsuuden kokemuksiin perustuen minulle syntyi jo varhaisessa nuoruudessa tietty maailmankuva ja sielun käsitys, jotka ilmenevät myös nykyisessä elämässäni.

 Luonnon ja esivanhempien viisautta ovat olleet polullani se suuri avain ja selkäranka.

Muutin Suomeen vuonna 2000 ja siitä lähtien olen opiskellut myös suomalaista kansanperinnettä. Vuodesta 2012 aloin opiskella kalevalaista hengenperintöä ja rumpumeditaation opettajaksi Johannes Setälän keskuksessa shamaanien Susanna Aarnion ja Johannes Setalan johdolla.

Minulla on aito ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten hyvinvointia. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää meiltä rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten.

Toteutan kutsumustani taiteeni  kautta  sekä myös tarjoamalla kursseja, työpajoja, luentoja, koulutuksia, opastusta ja mentorointia. Olen tarvittaessa myös mukana elämässäsi siirtymäriittien taitajana: nimeanto-seremoniat, häät, saattohoidot,  ensimmäisten kuukautisten tulo, pre-partum ja post partum, vaihdevuodet ja kaikissa muissa siirtymien tai muutosten tilanteissa jossa koet tarvitsevasi tukea.

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature