Äitien piiri ja Voimapiiri

Äitien piirin ja naisten voimapiirin ohjaajakoulutus

 

Äitien piirin ohjaajakoulutus

Tämän koulutuksen kautta saat perus työkaluja, joiden avulla voit ohjata turvallisesti naisten piirejä raskaana oleville naisille ja äiti-vauva ryhmille. Koulutus pohjautuu luonnon viisauteen ja työskentelyyn shamanistisen maailmaan kuvaan mukaisesti. Koulutus on syvä prosessi joka elämme naisten piirissä luonnon ja omien syklien ymmärtäen sekä menemme syvälle mm, sielun käsitykseen raskauden aikana, synnytyksessä ja post-partum aikana.

Käsittelemme tärkeitä teemoja naistenpiirin ohjaamista ajatellen ja opimme erilaisia tekniikoita ja harjoitteita. Teemoja ovat mm. juurtuminen, sielun käsitys, puhdistus, suojaus, shamanistinen meditaatio, voimaantuminen ja piiri hoitomuotona.

Ensimmäinen tapaaminen: OLEN LUONNOTAR

– Nainen shamanistisessa maailmaan kuvassa
-Juurtuminen (maadoittaminen), merkitys, kehollisia harjoituksia, hoitona
-Sielunkäsitys, esivanhemmat, äidin sielu – vauvan sielu
-Piirityöskentely, asettautumien, ilmansuunnat, ylinen, keskinen ja alinen
-Puhdistusteknikoita itselle ja äideille
-Kannustus: soitimen ja laulun voima piirissä, raskaudessa, synnytyksessä
-shamanistinen meditaatio piirin ohjaamisessa

Toinen tapaaminen: ESIÄITIEN KETJUSSA

-Juurtuminen II, kehollisia teknikoitta, hoito muille
-Täysikuu, hedelmällisyys, äitiyden voima: merkitys, kehollisia harjoituksia
-Omaan esiäitien ketjuun yhteyden ottamista, puhdistumista ja työskentelyä
-Savi-rituaali
-Suojaus
-Piirin työskentely II, voimien nosto ja karkotukset – piiri hoitomuotona
-Shamanistinen meditaatio piirin ohjaamisessa II
Kolmas tapaaminen: LUOJATAR

-Juurtuminen: Transsitanssi I
-Elementtien kanssa työskentely piirissä
-Piirin työskentely: tunteiden käsittely, energia työskentely.
-Rentoutusteknikoita piirissä: lepo asennossa, ketjuna, peilinä
-Laulun voima piirissä
-Virtaus


Neljäs tapaaminen: 

-Tässä tapaamisessa käymme läpi luonnon helmassa kaiken sen mitä edellisissä tapaamisissa olemme harjoitelleet
-Harjoitamme luonnonyhteyden menetelmiä
-Vihkimysseremonia

Koulutuksen kesto on 4 kuukautta+harjoittelu raportti ja loppu essee.

Tapaamisia on kerran kuukaudessa 5,5 tuntia kerrallaan. Viimeisellä kerralla olemme ulkona luonnossa. Tapaamisten välissä olemme yhteydessä sähköpostin kautta. Loppu essee luovutetaan viimeistään viikkoa ennen neljättä tapaamista.

Seuraava koulutus on 4.5, 8.6, 10.8, 7.9 kello 11:30-17:00, osoitteessa Maria Jotunin tie 10 J, 0400, Helsinki.

Koko koulutus maksaa 295€. Voit maksaa myös erissä.
**Ilmoittautuminen: laita viesti juurakonvoima@gmail.com jonka jälkeen voit maksaa varausmaksu 35€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viesti: Äitienpiiri2019 (varausmaksu ei palautetaan)
Loput maksusta samalle tilille 20.4.2019 mennessä.
*Jos maksat erissä niin maksat loput erä päivien mukaisesti. Tarjolla on luomuteetä ja pientä purtavaa tapaamisten aikana.

Ilmoittaudu tästä:

Ota yhteyttä/ Ilmoittaudu

Naisten voimapiirin ohjaajakoulutus:

Siitymäriittit naisten elämässä

Tämä on jatko-koulutus Juurakon Voiman koulutusten suorittaneille Punainen Kuupolku (sarja kurssi) Punainen-Kuupolku: Parantaja minussa tai äitienpiirin ohjaajan koulutus.

Jokaisessa tapaamisessa menemme läpi sen siirtymäriitien merkitys naisten elämässä ja opimme sen seremonian perusteet. Tämän koulutuksen aikana saat tehtävät tapaamisten välissä ja koulutuksen lopussa on kirjallinen lopputyön ja harjoitus jakso.
Työskentelemme intensiivisesti naisten piirissä.Gabi-savun

I Tapaaminen: KOHDUN MUISTIN HERÄTYS
Ensimmäisten kuukautisten tulo. Se merkitsee hetkeä, jolloin tyttö alkaa muuttua naiseksi ja saa tästä hetkestä eteenpäin elää kehollisesti kuun syklejä. Jokaisesta kuun syklistä avautuu mahdollisuus mennä syvälle luonnon ymmärtämiseen, omaan voimaantumiseen ja sitä kautta omien esivanhempien ketjun parantamiseen ja maailman parantamiseen. Tästä alkaa periodi, jolloin nainen alkaa tutustua omiin voimiinsa ja harjoittelee ja kokeilee niitä.

II KOHDUN VOIMA Synnytyksen voima
Koko raskauden prosessin jälkeen, joka on sinänsä syvä matka elämän mysteereihin, nainen synnyttää uuttaa elämää. Synnytyksessä hän kokee transsitilassa synnyttäjän ikiaikaiset voimat, yhdistyy niihin ja ottaa omaa paikkansa omassa esiäitien ketjussa.
Vaikka nainen ei saisikaan lapsia, tulee naisen elämässä aina jollain tavalla vaihe, jolloin on tarvetta luoda tärkeitä ja konkreettisia asioita. Nämä asiat myös vaativat kehitysprosessin ja ”synnytyksen”, joka ei ole välttämättä ihan helppo, kuten ei myöskään lapsen synnyttäminen ole.

III Tapaaminen: ESIÄITI LINJAN PARANTAMINEN

Tämän siirtymäriitin merkitys liittyy vahvasti oman äiti-suhteen työstämiseen ja oman esiäidin linjan tai ketjun parantamiseen. Tämän siirtymäriitin kautta nainen synnyttää itse itseään ”äitinä” – siis naisena, jolla on matriarkaaliset arvot, naisena, joka osaa hoitaa, kunnioittaa ja hyväksyä itsensä ja muut ihmiset rakkauden voimalla.

IV Tapaaminen: KOHDUN TRASFORMAATIO.
Menopaussi. Prosessi alkaa jo vuosia ennen kuin viimeiset kuukautiset tulevat.
Tämä ruska-aikaan valmistautuva siirtymäriitin prosessi herättää naisessa erittäin vahvaa voimaa. Se on villiä ja kokonaisvaltaista voimaa, joka meidän yhteiskunnassamme usein jää ilmaisematta. Se tukehtuu, jos sille ei vaikuta olevan tilaa. Yhteiskuntamme antaa ymmärtää, että yli 40-vuotiaana et ole enää nuori, se on huono juttu, enää ei kannata, enää et ehdi jne. Minä sanon, että hienoa, olet 45-vuotias! Juuri nyt on oikea hetki, nyt se kuka olet vasta kumpua villinä ja voimakkaana.

V Tapaaminen: TOTAALINEN LÄSNÄOLO ja KUOLEMA
Matkalla viimeiseen siirtymäriittiin elämme vanhana naisena. Mitä tämä ajatus itsestä vanhana naisena herättää?
Tämä siirtymäriitti on luonnollisesti viimeinen ja mysteerisin. Sen tiedostaminen opettaa nöyryyttä ja vahvistaa ymmärrystä siitä, että olemme osa luontoa ja luonto muuntuu jatkuvasti. Elämä antaa jokaiselle monta mahdollisuutta käsitellä kuolemaa jollain tasolla aina niinä hetkinä, kuin omassa elämässä ”jotakin kuolee” – olkoon se suhde, työpaikka, ajatus tai joku läheinen ihminen. Jokainen muutos on kuolema, joka antaa uudelle tilaa. Elämä on jatkuva ja ikuinen, siinä tapahtuu koko ajan syntymiä ja kuolemia, vain näin voi jatkaa elämää.
Seuraava koulutus on 16.3, 13.4, 18.5, 24.8 ja 21.9 kello 11:00-17:00, osoitteessa Maria Jotunin tie 10 J, 00400, Helsinki

Koko koulutus maksaa 375€. Voit maksaa myös erissä.
**Ilmoittautuminen: laita viesti juurakonvoima@gmail.com jonka jälkeen voit maksaa varausmaksu 55€ Juurakon Voiman tilille: FI7517653500029233
Viesti: Siirtymä2019 (varausmaksu ei palautetaan)
Loput maksusta samalle tilille 07.3.2019 mennessä.
*Jos maksat erissä niin maksat loput erä päivien mukaisesti.

Ilmoittaudu tästä:

Ota yhteyttä/ Ilmoittaudu

 

Ohjaajana toimii Gabriela Ariana

gabijoogaNimeni on Gabriela Ariana ja olen kahden tytön ja yhden pojan äiti. Olen taiteilija tanssin, musiikin, kuvien ja käsityön kautta. Olen kehoterapeutti, joogaopettaja, parantaja, shamanismin perinteen kantaja ja välittäjä.
Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on myös tämä ruumis jossa asun. Luontoni on kotini.

Synnyin Chilessä jossa lapsuuden kokemuksiin perustuen minulle syntyi jo varhaisessa nuoruudessa tietty maailmankuva ja sielun käsitys, jotka ilmenevät myös nykyisessä elämässäni.

 Luonnon ja esivanhempien viisautta ovat olleet polullani se suuri avain ja selkäranka.

Muutin Suomeen vuonna 2000 ja siitä lähtien olen opiskellut myös suomalaista kansanperinnettä. Vuodesta 2012 aloin opiskella kalevalaista hengenperintöä ja luontomeditaation opettajaksi Johannes Setälän keskuksessa shamaanien Susanna Aarnion ja Johannes Setalan johdolla.

Minulla on aito ja vahva kutsumus edistää kanssaihmisten hyvinvointia. Työssäni autan ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa niin fyysisesti kuin sielullisestikin. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämässä. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsen kuin maailmankin parantamiseen. Luonto meissä edellyttää meiltä rohkeutta kulkea omaa polkuamme, omassa rytmissämme, omaa totuuttamme seuraten.

Toteutan kutsumustani taiteeni  kautta  sekä myös tarjoamalla kursseja, työpajoja, luentoja, koulutuksia, opastusta ja mentorointia. Olen tarvittaessa myös mukana elämässäsi siirtymäriittien taitajana: nimeanto-seremoniat, häät, saattohoidot,  ensimmäisten kuukautisten tulo, pre-partum ja post partum, vaihdevuodet ja kaikissa muissa siirtymien tai muutosten tilanteissa jossa koet tarvitsevasi tukea.

 

©All rights reserved to Juurakon Voima / Roots to empower your nature