Luonnon voiman polulla

 

Juurakon Voima on sinulle mahdollisuus yhdistyä sinussa olevaan  muinaiseen viisauteen, omaan luontoon ja ympärille olevaan luontoon.

Juurakon Voima on luonnon, sielun ja esivanhempien läsnäolon kehollistaminen ja oivaltaminen omassa elämässä. On astuminen oman esivanhempien ketjuun. On mennä läpi syvään prosessiin, valon ja pimeän kautta löytämään omaa totuutta.

Juurakon Voima on voimaantumista oman luonnon nostamisesta josta syntyy rohkeutta manifestoida itseään, kävelemään omaa polkua, omalla rytmillä, omalla ainutlaatuisella tavalla.

Juurakon Voima on luonnon ja oman kehon syklien ymmärtämistä.

Juurakon Voima avaa sinulle aidon polun jossa opit tekemään tilaa sekä feminiinisille että maskuliinisille energioille omassa elämässä, on polku parantumiseen, vapautumiseen ja voimaantumiseen.

Juurakon Voima on syvä ymmärtäminen ja kehollistaminen siitä että olet itse luonto, ja että asumme, me kaikki maapalon päällä joka on luonto, meidän yhteinen koti joka on meidän kaikkien vastuulla. Luota, anna itsellesi mahdollisuus, et ole yksin, elämä on nyt.

Dance your own dance, sing your own song, write your own texts, speak your own words. Feel your body is your nature and your home. You are the power inside of you, love expression, the sun and the moon. Open yourself, for your soul make a space, by moving and breathing, barefoot on this earth. (Gabriela Ariana-Roots to empower your nature)

(Tanssi oma tanssi, laula oma laulu, kirjoita oma tarina, puhu omilla sanoilla. Tunne kehosi, se on luontosi ja kotisi. Olet voima sisälläsi, rakkauden ilmaisu, aurinko ja kuu. Avaudu, tee tila sielullesi, liikkumalla, hengittämällä, paljain jaloin maan päällä-Gabriela Ariana, Juurakon voima) 

 

 

©All rights reserved to Juurakon Voima (Roots to empower your nature)