Tervetuloa!

Luonto on opettajani ja voimapaikkani. Luonto on kaikkialla ympärillämme: Se on asfaltin alla, rakennusten välissä ja ylhäällä taivaalla. Luonto on myös tämä keho, jossa asun. Luontoni on kotini.

dsc_5079_s

 

 

 

 

 

Kaikki minkä olen jo elänyt ja kaikki mitä nyt elän, minkä olen kokenut ja nyt koen, muodostavat oman ruumis-sielutietoisuuden, jonka kautta yhdistyn ympäristööni jatkuvassa vuorovaikutuksessa. Tämä kaikki on elämä itse ja se luo kokemuksen kautta maailmankuva, jota ilmaisen taiteeni kautta ja jonka jaan myös opetuksessani ja terapeuttina vastaanotollani.

Katson ja koen maailmaa, joka on niin mahtava ja kaunis – Maa ottaa jokaisen meistä vastaan, ja täällä on kaikki mitä tarvitsemme voidaksemme hyvin yhdessä. Kuitenkin yhteiskunta on siirtynyt kauas totuudesta, siitä että me kaikki olemme luonto ja olemme yhteydessä toisiimme, ja siitä, että voimme selviytyä ainoastaan jos luomme ja vahvistamme oman aidon yhteyden luonnon kanssa, omaan itsemme ja toistemme välille.

Taiteilijana, opettajana ja terapeuttina haluan auttaa ihmisiä tunnistamaan itsensä osana luontoa. Luontoyhteyden löytäminen ja ymmärtäminen vaikuttaa syvästi yksilön elämään. Paluu omaan kehoon on ensimmäinen askel kohti parantumista, voimaantumista ja oman ilmaisun löytymistä. Ilmaisun kautta taas voimme saada kokemuksen siitä kuka olemme. Kehostamme löytyvät omien kokemuksiemme lisäksi myös esivanhempiemme kokemusten jälki, joka vaikuttaa meidän elämäämme joka hetki. Kehomme kautta löytyvät avaimet niin itsemme kuin maailmankin parantamiseen.

Kun palaamme omaan kehoon luonto meissä herää – tietoisuus itsestä elävänä, liikkuvana, hengittävänä, läsnäolevana olentona tulee konkreettisesti koettua. Se kokemus avautuu jokaiselle omalla tavalla. Itse ajattelen sen antavan tilaa oman itsensä kokemiselle, kannustavan ja inspiroivan kulkemaan omaa polkuamme, omalla rytmillämme, omaa totuuttamme seuraten.

Olen kulkenut tätä polkua jo yli 23 vuotta ja tuntuu että intohimo, rakkaus ja luovuus tällä matkalla vain kasvavat! Uusia oivalluksia saan kiitollisena jatkuvasti ja tiedostan, että muinainen viisaus on ajankohtaisempaa kuin koskaan.

Koulutukset ja kurssit

Järjestän kursseja mm. seuraavista aiheista:

  • Ekosomaattisen praktiikka
  • Ekosomaattinen tanssi ja ääni
  • Transsitanssi ja arkaainen laulu
  • Naisen luonnon voimat
  • Postpartum doula -sertifiointikoulutus

Tarjoan myös mentorointipalveluja intensiivikoulutuksina tilaajan toiveisiin räätälöitynä. Teema voi olla esimerkiksi luonto- ja kehoyhteyteen, luovuuteen ja voimaantumiseen, vanhemmuuteen tai tunteiden käsittelyyn liittyvä. Pitkänä mentoroinnin ohjelmana voin ohjata sinua perinteinen noidan polkua pitkin, tässä tapauksessa sinun kannata ottaa yhteyttä suoraan minuun yhteyslomaken kautta.

Tutustu kursseihin ja koulutuksiin

Palvelut ja hoidot

Kaikki hoidot pohjautuvat Ancestral Medicinen harjoittamiseen ja sen maailmankuvaan. Hoidoissa ja terapiaistunnoissa hyödynnän myös ammattitaitoani ja kokemustani kehoterapeuttina. Hyödynnän myös äänityöskentelystä, vapaata kirjoittamista ja maalaamista, sekä luontoyhteyden menetelmistä ja erityisesti ekosomaattista työskentelystä.

Hoitoja, opastusta ja mentorointia on saatavilla sekä vastaanotollani Helsingin Lapinlahdessa että etäohjauksessa online-palvelujen kautta.

Tutustu palveluihin ja hoitoihin

 

Gabriela, taiteilija

I believe that dance has something very primordial to do for our contemporary world, dance is a tool to help our human race and planet to survive. I am not interest to make a dance or any other art expression that is not aware of the devastating reality of our planet, since I believe artists have an enormous responsibility and the tools to create spaces for real change towards a more sustainable life.

Lue lisää taiteestani ja taiteilijuudestani

 

Uusimmat blogikirjoitukset