Kuukautisten Voimat

Naisen elämänvaiheet seuraavat luonnon syklien ikuista tanssia. Punaisella Kuupolulla tarkastelemme kuun ja kuukautisten kiertoa voimavarana ja paikannamme itsemme osana luonnon suurta kiertokulkua.

Punaisella Kuupolulla tunnistamme itsemme ja naiseutemme kehollisesta ja energeettisestä näkökulmasta. Avaudumme kokemaan feminiinisten ja maskuliinisten energioiden vuorovaikutusta omassa kehossamme. Tulemme kehomme kautta kokemaan, kuinka olemme yhtä luonnon kanssa ja kuinka tämä yhteys ravitsee, inspiroi ja valaisee tietämme.

Punaisella Kuupolulla valjastamme voimamme: opimme päästämään irti, parantumaan sekä luomaan uutta. Punainen Kuupolku on tutkimusmatka syvälle itseemme. Polku kulkee kuun, kuukautis -ja muun luonnon kiertojen syklejä seuraten. Kuupolulla opimme elämään tietoisena sykleistämme, ja löytämään jokaisesta vaiheesta viisauden viestin. Opettelemme hyödyntämään syklisyyden tarjoamia mahdollisuuksia omassa elämässä, omalla ainutlaatuisella tavalla.

Matkan aikana:

– opimme kuukautisiin liittyviä meditaatioita sekä liike-hengitys harjoitteita jotka edes auttavat tiedostamaan ja, tarvittaessa, parantamaan kuukautisten vaiheiden ominaisuudet meissä.

– opimme tunnistamaan siirtymävaiheet luonnossa ja kehossamme: tiedostamme kasvavan kuun, täydenkuun, vähenevän kuun sekä mustan/uuden kuun vaikutuksia.

– opimme kehittämään omaa ilmaisuamme, synnyttämään oman Voimaa esimerkiksi: liikkuen, tanssien, laulaen, hengittäen, piirtäen…

– opimme erilaisia itsehoitomenetelmiä jotka voi helposti tehdä aina tarvittaessa.

– teemme mielikuvamatkoja rummun värähtelyn johdattamana kehoa ja mieltä vahvistaaksemme.

Punainen kuupolku opettaa meitä katsomaan itseämme ja maailmaa uudella tavalla. Opimme arvostamaan itseämme kokonaisvaltaisesti ja tarkastelemaan meissä olevaa valon ja pimeän ikuista tanssia josta löydämme oman totuutemme ja voimamme. Jos tämä teema kiinnostaa ota yhteyttä ja kysy aikoja mentorointiin. Mahdollista myös ryhmille.

”Olen työskennellyt naisten parissa yli kaksikymmentä vuotta: tutkinut, opettanut, oppinut, mietiskellyt, kirjoittanut, lukenut – ja taas tutkaillut ja pohtinut. Olen kiitollinen siitä että minulla on mahdollisuus seurata kutsumustani ja auttaa naisia löytämään yhteyden omaan luontoonsa, ohjata heitä oman juuren läsnäolon palauttamiseen  ja kasvamaan omaksi itsekseen. Punainen Kuupolku on menetelmä, jonka olen huolella ja rakkaudella rakentanut luonnon viisautta kunnioittaen. Uskon että kaikilla naisilla on kyky parantaa itse itseään kohtaamalla rohkeasti mitä tarvitse kohdata, uudistumalla ja synnyttämällä itse itsensä uudelleen ja uudelleen.” Gabriela Ariana.

 

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.