Kohdun muisti

Sikiö kehittyy pimeässä, lämpimässä, turvallisessa ja idyllisessä paikassa, äidin kohdussa. Kohtu on paikka, jossa vauva saa kaiken tarvitsemansa tiedon voidakseen elää kohtuaikaa ja kohdun jälkeistä aikaa. Kohdussa ollessasi sinä saat tietoa, jota oma äitisi kantaa kehossansa. Hän on ollut myös oman äitinsä kohdussa, josta hän on saanut tietoa omasta äidistään. Näin sinun isoisoäitisi tietoa siirtyy isoäitisi ja oman äitisi kautta sinuun. Isoisoäitisi on ollut myös hänen äitinsä kohdussa ja saanut häneltä tietoa, joka siirtyy eteenpäin sinuun asti. Toisin sanoen ollessasi äitisi kohdussa olet saanut tietoa sinun esiäideistäsi ja se tieto on siirtynyt sinun kohtuusi sikiöiästä asti. Se on tietoa siitä, miten esiäitisi elivät elämänsä naisina, miten he pärjäsivät, miten he selviytyivät ja miten he ylläpitivät elämää. Kaikki se tieto löytyy koko kehostasi ja sen tiedon juuri ja keskus on sinun kohdussasi, kohdun muistissa.

 Kohdun muisti herää voimakkaasti, kun ensimmäiset kuukautiset alkavat. Se minkälaiset sinun kuukautisesi ovat kertovat metaforisesti siitä, miten sinun esiäitisi ovat eläneet elämänsä naisina, mitä he ovat kokeneet ja mitkä ovat olleet heidän selviytymiskeinonsa heidän elämänsä hyvissä ja huonoissa kokemuksissa. Se on tietoa, joka jollain tavalla ohjelmoi meidät, mutta ongelma on se, että se tieto ei ole päivittynyt sinun elämääsi. Kuukautisten aikana, kohdun muisti nousee pintaan. Muisti herää vahvasti teini-ikäisenä, mutta juuri silloin mikään ei ole sellaista niinkuin sen pitäisi olla. Mielessä voi pyöriä kysymyksiä siitä mitä tarkoittaa olla nainen, miksi veri vuotaa ja sattuu, miksi olen niin vihainen, miksi vaan itken, kuka olen oikeasti? Ja saman aikaisesti kohdusta kumpuaa voimaa, joka ei löydä ilmaisuväylää, voimaa joka pelottaa ja joka lisäksi ja valitettavasti ei aina löydä paikkaansa yhteiskunnassa. 

cropped-fb_img_1444155392264

Kohdun muistilla on kuitenkin erittäin tärkeä tarkoitus ja se tarkoitus on nimenomaan elämän ylläpitäminen ja syklien jatkuminen, toisin sanoen naisten voimaantuminen ja sen kautta koko luonnon parantuminen. Luonnonviisauden näkökulmasta aikaa ei ole olemassa, kaikki on vaan tässä ja esiäitien haava tai trauma pyytää parantumista niin kauan kuin se haava tai trauma on olemassa, näin luonto toimii ja me olemme luontoa. Parantumisen prosessin kautta haavat ja traumat muuntuvat meille KAIKILLE voimaksi.

Kun parannat esiäitisi haavat itsessäsi, olet parantamassa itseäsi sekä tulevia sukupolvia. Olemme kaikki maapalloa ja maapallon eläviä osia, yhtä luonnon kanssa. Luonto on muodostanut meidät elämän jatkumosta ja osana luontoa meillä on tarkoitus yhdessä ylläpitää elämän syklejä. Ihmiskunta on onnistunut siinä melko huonosti ja nyt on tullut aika ymmärtää, että naisten aito hyvinvointi vaikuttaa syvästi meidän kaikkien ja myös ympäristömme selviytymiseen. 

Kuukautisten aikana tulevat oireet antavat meille kartan, jonka avulla voimme löytää niiden syntyperän ja syvän prosessin kautta voimme kohdata kaiken sen, jonka on hyvä tulla esiin ja parantua. Kipu ja vihaisuus kuukautisten aikana puhuu kärsimyksestä, suru kertoo rakkauden puutteesta, veren väri ja kuukautisten kierron pituus siitä ovatko kuukautiset liian runsaat tai jäävätkö ne kesken. Kaikki tämä kertoo jotain sinun kehostasi ja mahtavista voimista, jotka odottavat jalostamista. Vaikka et saisi lapsia, niin tämä asia pätee myös sinuun, koska naisena oleminen vaikuttaa maailmaan riippumatta siitä onko naisella lapsia vai ei tai ovatko vaihdevuodet jo tulleet tai jos jostain syystä sinulla ei ole enää kuukautisia, esimerkiksi kohdun poiston takia. Kohdun energia on aina olemassa ja sen energiassa ovat esiäitiemme tiedot. 

Ryhdy kääntymään huomiotasi omaan kohtuusi, ryhdy parantamaan maailmaamme itsessäsi. Kohdun ja oman äitilinjan parantuminen on vanhaa viisautta, jolla on erittäin suuri ja ajankohtainen tarve juuri nyt.

   

         

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.